Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én mennék külföldre, a párom nem. Mit tehetnék?
nálunk is igy volt a barátnőm küldöfldön él, kijárkáltam hozzá...
vedd ugy hogy ha kimész vagy szakitani fogtok, de lehet hogy ő kimegy végül, nagyon két esélyes a dolog, ha igazán szeret utánad fog menni ha nem akkr vége.
Mégis mi az az ok, amiért az angolok mosolyognak egymásra?! Ennyi erővel a magyarok is tudnának, nem gondolod, kedves Válaszoló? Bár ezzel az egy szem gondolatommal sajnos én sem tudom megváltani a világot, és most nem is erről van szó.
A kérdésre rátérve viszont azt gondolom, hogy ezt a döntést kettőtöknek kell meghozni. Közösen. Ha kimentek, akkor rámehet a kapcsolat, főleg, ha a párod nem képes ezt elfogadni, nem érzi jól magát. De lehet, hogy időközben megtetszik neki, sőt. :)
A legfontosabb, hogy ne korlátozzák egymás szabadságát. Képzeld el, hogy itthon maradsz, és együtt maradtok még 5-10-20 évig, és egy vita alkalmával hozzávágod: "bezzeg miattad maradtam itthon annak idején"... neki se esne jól.
Szóval, beszéljétek át még egyszer a dolgot! Sok sikert!
En 27 evesen voltam ebben a helyzetben eleg nehez ugy. En is elvandoroltam es akkor anno 7 eve voltam egy kapcsolatban (20 eves voltam mikor megsimertem). 19 eves korom ota amiota Nemetorszagban voltam tudtam h sosem leszek Mo-n boldog csak ido kerdese h mikor koltozok kulfodlre. Kozben felvettek fosulira, elvegeztem majd dolgozni kezdtem, majd egyetemet posztgrad szakon elvegeztem. Majd 8 eve kiutaztam a vilag masik felere turistaskodni es az orszag bamulatba ejtett. es azt mondtam ez az orszag lesz az uj hazam. az elso perctol ereztem ezt. Mielott veglegesen kikoltoztem kijottem megint turistaskodni pont egy evre ra. mikor landolt a repulo ugy ereztem h hazajottem. ez nekem megadta a valszt mit kell tennem. A srac nem akart velem jonni mondvan tul oreg uj eletet kezdeni. En elkoltoztem Ausztraliaba. az orszag gyonyoru es nagyon jol erzem magam itt. Megkaptam mindent amirol csak almodni tudtam Mo-n. Itt vagyok teljes. Igaz a kapcsolatnak vege lett. De en azt mondom ha szeretett volna annyira akkor megprobalta volna miattam. a sors ironiaja h kb 2 eve megkeresett h kikoltozne ide o is segitenek-e???? A kapcsolat szempontjabol olyan ertelemben banom h eltelt 7 ev es meg nem talaltam olyan tartos hosszu kapcsolatot. De imadok itt elni es ebbol a szempontbol nem banom a dolgot. azota voltam hazalatogatoba nem is egyszer es minden alkalommal rajovok h en mar nem tartozom oda tobbe.
az egyik elottem levo hozzaszolonak irom tenyleg mas a mentalitas. itt bemegyek a boltba mindenki mosolyog, segitokeszek, megkerdik h vagyok meg akkor is ha felszines beszelgetnek velem, emberek kozvetlenek, lazak, nem gorcsolnek stresszelnek folosleges dolgokon. Mindig jo ido van, a tenger a napfeny, sok lehetoseg van. Ezzel ellentetben otthon felszallok a villamosra mindenki panaszkodik eskuszom 6 het alatt tobb panaszkodast hallottam mint itt 3 ev alatt. eleg idegesito... persze ennek is megvan a magyarazata. De itt jobb az elet.
Viszont a bevandorlas minden nehezsegevel szamoljal, munkakereses beilleszkedes meg egyebek. ezek az elso idoben nehezek de aztan minden konnyebb lesz. Tapasztalatbol mondom.
Sok sikert!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!