Tényleg rossz szülők vagyunk ezért?
Most lesz az első házassági évfordulónk. Tudni kell, terhes menyasszony voltam, nem tudtunk sehova sem elmenni nászútra. Most a férjem meglepett azzal, hogy kifizetett Bükfürdőre (a közelében lakunk) egy welnesshétvégét, aféle utónászútként.
Sőt megdumálta anyukámékat, hogy a 10 hós lányomat addig "megnyaraltatják".
Anyós megtudta, kiakadt. Telefonon addig osztotta a férjemet és engem, míg a férjem ki nem nyomta (sosem szokott ilyet csinálni). Erre írta az Smst, hogy rossz szülők vagyunk.
Ja, és kijelentette, hogy csak akkor menjünk ha kap ő is szabadságot. Akkor vagy velünk jön, vagy nála kell lennie a gyereknek.
Nagyon ki vagyok bukva, már ott tartok, hogy visszamondatom az egész utat.
Na MOST ne engedd, hogy az anyós a fejedre nőjön, és diktáljon!!!! Felnőtt emberek vagytok, és együtt döntöttétek el, hogy anyukádnál lesz a kicsi erre az időre!! Álljatok a talpatokra, és ne térjetek el az eredeti tervtől semmiképp!
Anyóspajtásnak pedig szépen higgadtan elmondjátok, hogy a döntés megmásíthatatlan, viszont a következő ilyen hétvégén az övé az unoka. Így igazságos is ráadásul!
1. nem vagytok rossz szülők, csak valamibe bele kell kötnie, mert rosszindulatú
2. amilyen én vagyok, tuti elmennék,a beleegyezése áldása, felügyelete nélkül is. És megmondanám finomoanm h egy ilyen akció után, hogyan várja h szívesen viszem hozzá gyerekem. Elvinném anuykámhoz, és szépen ellenék a férjemmel párnapig. persze férjed nem tudom mit szólna ehhez, vagy az enyém ilyen esetben, ő is kellhozzá
Dehogy vagytok rossz szûlôk, csacsi!!!
Anyòsnak ideje lenne megtanìtani, hogy melyik az a porta ahol mocsok van és nem àrt sepregetni, ez elsô sorban a férjed "dolga" lenne, vagyishàt neki kellene ezt elsôsorban megpròbàlni elintézni, utàna egyûtt, ha meg semmi nem jôn be a csôrgôkìgyò ellen, akkor nem keresni, hanyagolni, hàtha egyszer észreveszi magàt...
Kitartàs, ne ostorozd magad, ha kell panaszkodd ki magad a férjednek, sajàt anyàdnak, de nyugodj meg valahogy és vissza ne mondd az utat, ha annyira akadékoskodik az anyòs esetleg kérdezd meg, hogy nem menne-e inkàbb egyedûl de ha lehet jò messzire!
Nem vagytok rossz szülők, nektek is jár a pihenés, és ha a szüleid szívesen vállalták addig a babát akkor meg pláne ne izgulj.
Az anyósod hülye... már bocsánat. Ne foglalkozz vele.
Érezzétek jól magatokat! :)
Nem engedném, hogy ennyire beleszóljon az életetekbe!
Ha még felhív benneteket, mert menni akar veletek, mondjátok meg neki, hogy nektek ez a nászút, és hogy bocsi, de oda csak a házaspárok szoktak menni.
Igérjétek meg neki, hogy nyugodjon meg, legközelebb ha elmentek pihenni, nyaralni, akkor az összes gyermeketeket hozzá viszitek.
Dehogyis! Ezért nem vagytok rossz szülők! Ahhoz, hogy a házasságotok működjön, néha kettesben is kell lennetek. Tapasztalatból mondom... Ahogyan már írták előttem, MOST nem szabad hagynod, hogy az anyós a fejetekre nőjön. Szerintem felhívnám anyós pajtást, ha kinyomna, megírnám sms-ben, után elküldeném a férjemnek is, mert úgyis egyből hívná őt utána. Szóval. Megírnám, hogy először is, ez a mi életünk, értékelném, ha nem szólna bele. Nem voltunk nászúton, egyetlen hétvégéről van szó, nem arról, hogy állami gondozásba adjuk a gyereket vagy kitesszük vk lábtörlőjére. A gyereknek van még 2 másik nagyszülője is, most éppen az ő nevüket húztuk ki a kalapból. Rögvest az sms elküldése után hívnám is a férjemet, és megmondanám, hogy értem én, hogy az anyja, viszont én meg a felesége vagyok, és ha most nem tud kiállni mellettem és a házasságunkért, és szembeszállni az anyjával, nem sok jövőt jósolok a házasságunknak.
Ahogy írtad, hogy a férjed kinyomta az anyját, akkor elég tökös lesz ahhoz, hogy kiálljon magatokért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!