Nem nevetséges? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Apám aki 58 éves nyugdíjas,mellette melózik....(no comment...-.-) Minden áron kiakar ERŐVEL küldeni Ausztriába melózni.Jó nyilván nem fog kocsiba rakni,és kivinni kényszerrel,de a szüleim elváltak.Apámmal kb 2 hetente beszélek vagy hetente telefonon,és MINDIG(MINDIG) felhozza a témát.Már rohadtul elegem van belőle,hogy állandóan ezt ugatja(erre már enm tudok mit mondani csak h ugat).Nem tudja felfogni h utálom a szakmám(szakács-pincér) és nem akarok külföldre menni,hanem rendőr,vagy BV-s lenni....Sztetek mit tudnék vele kezdeni? Rohadtul unalmas,sztem ti is unnátok ha a helyembe lennétek és 1-2 hete beszélnétek telón a apátokkal és csak azt hajtaná(NÉMET,TANULJ,AUSZTRIA,MELÓ,MELÓ,MELÓ)De azt nenm tudja felfogni h én tanulok most is pl a felvételire majd,nyelvvizsgára,stb...hihetetlen ne tudjátok meg mennyire idegelő az ilyen.Legközelebb felhozza esküszöm hogy elhajtom a búsba,és enm érdekel az se ha többte nem szól hozzám.nem érti meg,hogy ITTHON AKAROK MAJD DOLGOZNI,NEM AUSZTRIÁBA!!!!2011. jún. 23. 00:44
31/33 anonim válasza:
ilyen viselkedéssel soha az életben nem leszel rendőr, ki fogsz bukni az első elbeszélgetésen. Nem vesznek fel minden jöttmentet.
32/33 A kérdező kommentje:
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:11
Írjad még hagy nevesek:) Nem veszed észre,hogy csak a magadfajtákkal vagyok ilyen?:) Aki lehordja a másikat?De írj még hagy nevessek,reagálni már nem fogok:D;)
2011. jún. 23. 15:01
33/33 anonim válasza:
Igazad van, ne is reagálj, inkább keress egy helyesírási könyvecskét. Ugyanis amit te akartál írni az a "hadd", nem pedig "hagy".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!