Nem nevetséges? Bővebben lent.
Érdekes, hogy ilyen rendezett gondolatmenettel és erős öntudattal még nem érvényesítetted az akaratodat.
Félre ne érts, nekem közel sincs ennyi...
A választott szakmádhoz meg amúgy is hozzátartozik az ellentmondást nem tűrő fellépés.
Mint leendő bűnelkövető kérlek:
cselekedj idejében, nehogy az indulat vezéreljen :)
Először is ugyan nem 6napot a 7ből, de 12órázok.. :P
De mi a baj azzal, hogy Apád nyugdíj mellett dolgozik még? Nagyon sokan szeretnének, hogy meg tudjanak élni, de nem tudnak.. ez számomra inkább dicséretes.. nodemind1.
Mindamellett, hogy részben ész érvek alapján az ő véleményével egyetértek, és úgy, hogy nem én vagyok a Te helyedben, szerintem egyszer normálisan és határozottan mondd meg neki, hogy értse meg, legyen szíves, hogy felnőtt férfi vagy, tervekkel és célokkal, amiket Te ezek szerint szeretnél megvalósítani, tehát nem mész sehová. Ha ezt el tudja fogadni, akkor szívesen beszélsz vele, ha nem, akkor addig lehetőleg ne is keressen Téged, míg ezt a témát nem tudja mellőzni.. Ha meg ebbe belemegy, de legközelebb mégis említi a külföldi szakácskodást, akkor szó nélkül rakd le.. és mindig így, míg rá nem jön, hogy ezt addig csinálod, míg abba nem hagyja.
Ahogy észrevettem, elég nagy szád van ahhoz, hogy ezt meg is tudd tenni úgy, hogy ne legyen belőle nagyobb vita vagy sértődés, hisz már ilyennek ismerhetett meg a családod. :) (Ezt véletlenül sem sértésként írtam.:P)
úgyérzem nem jött át amit írni akartam..szal mégegyszer
a magyarországi fizuk mellet esélyed nem lesz normális körülmények közt gyereket nevelni
plussz a rendőröket most szivatják..
lehetsz zsaru, vagy ami akarsz...csak ha van egy kis eszed, nem itthon..
Megertem, hogy idegeseit, de hat te tudod, mit akarsz, tanuld meg ezt rendesen kommunikalni is! Csak javadra valik, föleg a rendvedelelmben dolgozva, ha ilyen iranyban olvasol par könyvet, a vizsgak utan komolyan javaslom! Addig is szerintem probald meg normalis hangnemben, de nagyon hatarozottan közölni parszor. Ahogy egy rendvedelmishez illik. ;) Par szoban leröviditve a modszer:
1. az erzeseidröl mindig beszelhetsz: Pl. idegesit, feszültte tesz, hogy mindig ezzel jössz. Rosszul erzem magam a tematol...stb.
2. kerdö modban feltenni, pl. "biztos, hogy jo ötlet lenne, ha rosszul erzem magam a börömben szakacskent?", "te mit tennel, ha utalnal pincerkent futkosni, de vonzana a rendvedelem?" (Bocs, nagyon amatör megfogalmazas, ezt jobban is össze lehetne szedni.)
ui. : Egyebkent van azert kevesebb munkaidös allas is Ausztriaban, lehet kevesebbet is dolgozni, csak kevesebb fizetesert. (Kerdes, meg igy is nem több-e?)
A fizetes se mindegy, ha csaladot akarsz! Az allam fizeti az allami rendre vigyazokat, kerdes, majd miböl - epp most vonjak meg a korhatar elötti nyugdijazas lehetöseget azt hiszem a rendöröknel. Kell hozza jo testi-lelki kondicio, az biztos!
Rendet tenni, azt van mit, sok sikert hozza! :)
(01:34-es vagyok)
Látom, téma lezárva.
De, a kommunikációról eszembe jutott...
ha rendőri intézkedésre kerülne sor,
akkor én meg lennék elégedve, ha a rendőr olyan stílusban
intézkedne, ahogy Te kérdeztél és válaszolgattál.
Ja? Sok sikert hozzá!
Dehogy, semmi irónia nincs benne.
Amúgy eddig fel se fogtam, hogy ideges vagy Apád miatt.
Bocs!
"Dehogy, semmi irónia nincs benne.
Amúgy eddig fel se fogtam, hogy ideges vagy Apád miatt.
Bocs!"
Vagy az irónia tagadása is irónikus (hmm), vagy nagyon máshogy "hallja" ezt a hozzászóló. Nekem végig úgy tűnt, hogy a kérdező agresszív, és pont azon gondolkoztam, hogy pszichológiai vizsgálaton simán bukna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!