Miért csinálják ezt? És én mit tehetnék?
19 éves lány vagyok. Van egy 20 éves barátom. Messze lakunk egymástól, több száz kilométerre. 2-3 hetente találkozunk és együtt töltünk néhány napot. Eddig mondjuk minden oké. Csakhogy én nem vagyok épp egy vékony lány, ő viszont egy elég vékony fiú. Egy két centivel magasabb is vagyok nála.
A probléma most következik: szülők...
Én a nagymamámmal és az apukámmal élek, és az a helyzet hogy most hétvégén meglátogatott itthon a barátom. De már nem először.
Nagymamámtól most megkaptam azt, hogy lehetne bennem annyi önérzet hogy keresek egy testalkatban hozzám illőt. Ezen kívül az se ártana ha sokat beszélgetnénk vele. Azt akarja hogy hagyjam el a barátomat...
Most ez mi? Ez normális dolog? Mit tehetek? Vagy mit mondjak neki?
> Mit tehetek? Vagy mit mondjak neki?
Egyszerűen sz*rd le őket és a h*lyeségeiket.
Lásd első válasz.
Egy kérdés: Kinek az életét akarod élni?
Egy másik: Nem lehet, hogy magával a TÁVkapcsolattal is bajod van, csak nem mondod ki?
Üdv, 22N
ezdelol.
1:ha gázul nézel ki és ezt a nagyitól kell megtudnod az megalol.
2:a távkapcsolatok szoktak működni!10 év együttélés után főleg.
3:szegény nagyi fél hogy elhagyod öregkorára.szerintem ez normális,de azért nem kéne lemarni tőled a barátod,akkor sem ha neki nem tetszik.bár aztán lehet h jobb emberismerő mint te,nem ismerem a pasid.
Szia!
Aterzem a helyzeted, mi is pont igy vagyunk. Igy szerettunk egymasba, nem akarjuk megvaltoztatni a masikat. A tobbieket meg ki nem sz@rja le?:)
Ha szereted a baratodat, akkor semmi kepp ne foglalkozz massal.
Viszont ha Te rosszul erzed magad a borodben, akkor valtoztass picit. Ne mas miatt, csak MAGAD miatt.
Mi kitalaltuk, hogy egyutt megyunk edzeni. En azert, hogy fogyjak egy kicsit, o pedig, hogy izmosodjon.
Tok jo, kozos program.
Mondjuk igy, hogy keveset talalkoztok, igy mar neccesebb.
Viszont ha komolyabbra fodul a dolog, akkor nem rossz otlet, szerintem. Ismetlem magam.. Ne mas miatt, csak is magad miatt tedd.
tegnap 18:24
Ha a távkapcsolattal lenne bajom, már rég abbahagytam volna. Nem párhónapos kapcsolatról beszélek.
21.51
Nem a szemétkedésre meg a beszólogatásodra volt/van szükségem. Egyébként ez a "gázul nézel ki" mondatod, na szerintem az a "megalol"
Utolsónak köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!