Lehetséges örökbefogadni a húgom gyermekét?
Meg persze
családon belül könnyebben megy a dolgo mint idegennél
Én nem látom akadályát, szerintem megoldható - igaz az örökbefogadáshoz sok dologban kell megfelelni, de talán mivel a húgod gyereke, gördülékenyebben megy majd.
De azért elég komplikált lesz a helyzet, nem irigyellek titeket! A húgod előtt fog felnőni a saját gyereke, és pár év múlva már könnyen lehet, hogy másképp néz arra a gyerekre, mint csak egy baba, mint akit megszült..
Én is gyerekként lettem terhes, de SOHA nem adtam volna örökbe a fiamat családtagnak. Anyukám és anyósom mondták, hogy adjuk örökbe nekik, de ha van lehetőségük felnevelni az unokájukat gyermekükként, akkor legyen lehetőségük csupán segíteni benne is.
Ha mégis örökbe kellett volna adnunk, akkor én, és a férjem is inkább adtuk volna idegennek.
Ha 2 év múlva rájön, hogy mégis szeretné a gyereket, akkor mit csináltok? Ha beleszól a nevelésbe, hisz mégis ő az anyja... Szerintem nagyon nagyon rossz ötlet, inkább tartsa meg, és Ti segítsétek mindenben, amiben lehet, vagy adja örökbe másnak.
4 emberi életet (a gyerek, ő, és ti a vőlegényeddel) tesz majd tönkre, ha néhány év múlva meggondolja magát, és meg fogja, hidd el..
19 éves anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!