Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Testvérkérdés. Én utálom, de...

Testvérkérdés. Én utálom, de mit tegyek? Ő sem szereti, de csak a testvére. De mégis, mi lenne a jó?

Figyelt kérdés

A sógoromról van szó.Makacs, beképzelt kleptomániás, önző, nagyképű férfi.De, csak a férjem testvére.A sógornőmet szeretem, de a férje tiltja tőlem.Azért, mert én próbálom felnyitni a szemét.Nem engedi neki, hogy vegyen egy újságot, vagy akármit is, még azt is kiköti, hogy mennyi olajat használhat főzéshez.A pénz meg a matracban.Az a szegény egy csokit nem vehet, mindenről el kell számolnia.A pénz pedig közös, sőt a sógornőmnek több volt, amikor összejöttek.Nem fiatalok, 50 körül vannak, 11 éve házasok, de még ilyen sóherságot nem láttam.A sógorom ráadásul lop is, ha jönnek, minden minden szerszámot, rúzst, sprayt, el kell dugni.Pedig nincsen rászorulva.Ráadásul a sógornőm elmondja, hogy a férjemet is lehordja, meg engem is a hátunk mögött mindennek.De ha egyszer lejön, akkor 3-4 napig ki sem lehet verni tőlünk.

Én nem szeretem, de a férjem csak mondja, hogy hívjuk le Őket, csak a testvére.És mindig ebből van a vita,nem szeretem még a közelembe sem látni.Tudni kell, ha mi nem hívjuk Őket, akkor 2 év is eltelik, hogy ők érdeklődjenek utánunk. De ma azt mondtam, nem bánom, hívjad a testvéred, de én egy szót nem váltok vele, ha itt lesz.Ti mit tennétek?Egy irigy , arrogáns ember, de egyszem testvére a férjemnek.Nekem nincsen testvérem.De ha lenne, és ilyen lenne, nem tudom, hogy tartanám-e vele a kapcsolatot.Ti mit tennétek?

2011. jún. 22. 11:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindent rakj el biztonságos helyre és utazz el amíg ott van. Vagy beszéljetek mindannyian a problémáról, ha a férfi felkapja a vizet akkor az ő baja, fel is út, le is út. Én ezt tenném.
2011. jún. 22. 11:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Figyelj,ők úgy élnek,ahogy akarnak. Nem kell"nyitogatni senkinek a szemét", semmi közöd hozzá. Ha az asszonynak ez így jó, szive joga így élni. A férjnek is. Annyit sóherkodik amennyit akar. Ehhez sincsközöd.

Az, hogy arrogáns és nem szereted másik ügy,ehhez pedig neked van jogod, nem kell puszipajtásként viselkedni.

De lehetsz udvarias, távolságtartó, a férjed tesója, jogy van meghívni.

De ne szólj bele az életükbe, az az ő dolguk.

2011. jún. 22. 11:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem is szólnék bele, de a sógornőm, ha itt van ki sem fogy a panaszból.Már a pszihiátrián is volt, öngyilkossági kísérlet miatt.Ahhoz meg csak van közöm, ha itt van a sógorom, mindennek lába kél.Legyen az egy karóra, egy parfüm, legutóbb a nagyanyámtól örökölt, talpon álló ezüstkereszt.Gondolnátok, hogy egy tekercs WC papírt elvesz,-azt megmutatta:)-mert náluk ilyet nem lehet kapni, hagy vigye már el.?Már engedtessék meg, hogy ilyenkor én is szóljak.
2011. jún. 22. 12:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Dugj el mindent ami kicsi és vihető! Hívja le őket ha annyira akarja, de te tegyél úgy mintha meg se látnád/hallanád amit mond! Ne foglalkozz vele, sz***rd le!! Ha a férjed ennyire ''szereti'' a testvérét és azt akarja hogy elvigye a cuccotokat akkor hagyjad..:S :/ -.-" Tudja a férjed, hogy elviszi a cuccotokat..? Ha igen akkor miért hagyja? Ha nem akkor mond el nekii!
2011. jún. 22. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!