Testvérkérdés. Én utálom, de mit tegyek? Ő sem szereti, de csak a testvére. De mégis, mi lenne a jó?
A sógoromról van szó.Makacs, beképzelt kleptomániás, önző, nagyképű férfi.De, csak a férjem testvére.A sógornőmet szeretem, de a férje tiltja tőlem.Azért, mert én próbálom felnyitni a szemét.Nem engedi neki, hogy vegyen egy újságot, vagy akármit is, még azt is kiköti, hogy mennyi olajat használhat főzéshez.A pénz meg a matracban.Az a szegény egy csokit nem vehet, mindenről el kell számolnia.A pénz pedig közös, sőt a sógornőmnek több volt, amikor összejöttek.Nem fiatalok, 50 körül vannak, 11 éve házasok, de még ilyen sóherságot nem láttam.A sógorom ráadásul lop is, ha jönnek, minden minden szerszámot, rúzst, sprayt, el kell dugni.Pedig nincsen rászorulva.Ráadásul a sógornőm elmondja, hogy a férjemet is lehordja, meg engem is a hátunk mögött mindennek.De ha egyszer lejön, akkor 3-4 napig ki sem lehet verni tőlünk.
Én nem szeretem, de a férjem csak mondja, hogy hívjuk le Őket, csak a testvére.És mindig ebből van a vita,nem szeretem még a közelembe sem látni.Tudni kell, ha mi nem hívjuk Őket, akkor 2 év is eltelik, hogy ők érdeklődjenek utánunk. De ma azt mondtam, nem bánom, hívjad a testvéred, de én egy szót nem váltok vele, ha itt lesz.Ti mit tennétek?Egy irigy , arrogáns ember, de egyszem testvére a férjemnek.Nekem nincsen testvérem.De ha lenne, és ilyen lenne, nem tudom, hogy tartanám-e vele a kapcsolatot.Ti mit tennétek?
Figyelj,ők úgy élnek,ahogy akarnak. Nem kell"nyitogatni senkinek a szemét", semmi közöd hozzá. Ha az asszonynak ez így jó, szive joga így élni. A férjnek is. Annyit sóherkodik amennyit akar. Ehhez sincsközöd.
Az, hogy arrogáns és nem szereted másik ügy,ehhez pedig neked van jogod, nem kell puszipajtásként viselkedni.
De lehetsz udvarias, távolságtartó, a férjed tesója, jogy van meghívni.
De ne szólj bele az életükbe, az az ő dolguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!