Jóba vagy a testvére (i) ddel? Ha nem, akkor mi az oka?
Mennyi köztetek a korkülönbség?
Kort és nemet is írjatok légyszi.
Ő 18(F), én 22(F).
Egy hónappal ezelőttig jó volt a viszonyunk, azóta nem beszélünk és lehet többé nem is fogunk.
Én 16/L vagyok, a húgom 12/L. 4 és fél év köztünk a korkülönbség. A szívünk mélyén szeretjük egymást, de egyáltalán nem vagyunk jóban. Szerintem nem is voltunk soha. Hogy mi az oka? Nem én, az biztos, de nem is ő. A legnagyobb baj az, hogy teljesen különbözőek vagyunk, egyáltalán nem hasonlítunk egymásra. Semmiben nem értünk egyet, például ételekben is amit én szeretek azt ő utálja, amit ő szeret én utálom, ugyan ez a helyzet színekkel, filmekkel, műsorokkal, az iskolában a tantárgyakkal, egyszerűen mindennel. Teljesen más a természetünk. Ő állandóan zajong, nem bír csendben lenni, énekel, gusztustalankodik, fingik, büfög,mesét néz, kupit, szemetet hagy maga után mindenhol, nem tanul jól, és egyáltalán nem tud és nem is akar alkalmazkodni,nagyon gyerekesen viselkedik még, én meg pont az ellenkezője vagyok. Én nagyon csendes vagyok, beszélni sem nagyon szeretek, nagyon melankolikus típus vagyok, sok csendre és nyugalomra lenne szükségem ami vele nincs, nagyon komoly vagyok, nagyon jól tanulok, imádom a rendet, stb. Szóval teljesen más a személyiségünk. Sokszor szoktunk veszekedni. A konfliktusaink legfőbb forrása mindig abból adódik, hogy sajnos nincsen külön szobánk, és mivel az egész élettel kapcsolatban teljesen másak az igényeink, állandóan veszekszünk. pl:
- Pakolj össze magad után!
- Nem pakolok.
-Én filmet akarok nézni.
-Én meg mesét.
-Maradj csendben, nyugi kell.
-Én meg énekelni akarok.
Ilyenek... Önmagában ezzel még nem is lenne olyan nagy baj, csak ő soha nem tud és nem is akar alkalmazkodni hozzám, az meg úgy nem működik, hogy mindig csak én alkalmazkodjak őhozzá.
Esetleg még az magyarázat lehet erre, ha jártas vagy az ilyen spirituális dolgokban, hogy az én csillagjegyem bak, az övé meg ikrek.
Én jóban vagyok öcsémmel de csak olyan 2-3 éve. Előtte ment a balhé meg a bunyó, de azóta felnőttünk és érettebbek lettünk, jól el szoktunk hülyéskedni.
20L (ő 18F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!