Fiatalok, akinek nincs testvére, nagyon bánja? Szüleid miért nem akartak még egy gyereket?
most még nem bánom, mert legalább nem kell osztozkodnom, de idővel biztos rossz lesz.
amúgy azért nem akartak anyumék több gyereket, mert én is későn születtem.
14/L
Nem tudom miért bánják ezt. Csomó egyke barátnőm van, én őket irigyeltem gyerekkoromban, de ők sosem irigyelték tőlem a testvért.
Így felnőttként is azt mondom, hogy nekem egykeként is jó lett volna.
én nem bánom. Vannak féltesóim. De amúgy is szeretek egyedül lenni. Néha kevésbé unatkoznék, unatkoztam volna, de attól még jó ez így is! Könnyebb egyedül megállni a helyem, ez az előnye (Nyilván a testvér előnye meg az önzetlenség megtanulása, meg az alkalmazkodásé)
19/L
nem bánom. illetve nem tudom, milyen lett volna... de ez a legkevesebb :)
és h mért nem? erre sok választ mondtak már: anya szerint belőlem egy is sok :D apa szeretett volna több gyereket, de anyám nem, de nem igazán értem, h mért, azt t'om h fél(t) a szüléstől, na meg ők nem egy 'álompáros', az tény és bár erről nem vagyok meggyőződve, konkrétan soha nem mondta ki senki, de a'szem anyámnak volta abortusza vagylehet több is :S persze még apám előtt
20L
14éves vagyok. Már nincs testvérem, két hetesen sajnos meghalt :( Én akkor 8éves voltam.
Utána pedig anyának nem lehetett baba, vagy is nehezen, mert szülésnél komplikációk voltak.
Igen, eléggé bánom, mindig irigyeltem azokat akiknek van testvére. De sajnos én is nehezen jöttem össze, sok-sok év után, emiatt későn is, testvér már nem sikerült. Ha megtehetem (anyagiak stb.) akkor az én gyerekemnek biztos lesz tesója. Mondjuk az nem most lesz, még egy ideig nem tervezek gyereket. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!