Jóba vagy a testvére (i) ddel? Ha nem, akkor mi az oka?
Mennyi köztetek a korkülönbség?
Kort és nemet is írjatok légyszi.
Nekem 2 bátyám van, 14-15 év a korkülönbség.Sose voltak viták,mindig minden nagyon jó volt,sokat voltam velük, de...mára már változtam dolgok.Az egyikkel nagyon jóban vagyunk, a másik...itt a kérdésem, ha érdekel olvasd el.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
A 17:26-os választ mintha én írtam volna!:)
17 éves lány vagyok, húgom pedig 14. Nagyon ritkán azt érzem, hogy jól kijövünk, de egyébként veszekedésből áll az életünk. A legnagyobb baj szerintem az, hogy közös a szobánk. Nem tudok este lefeküdni aludni, mert neki nagyon fontos dolga van neten (1 éve van ilyen korszaka, hogy sokáig kell fent maradni, meg chatelni, és ezt még meg tudom érteni, nekem is volt ilyen). Reggel, ha ő kel előbb, nem hajlandó felkelni, ezért 5ször kell, hogy bejöjjön anya ébreszteni, erre én is felébredek, aztán ő ki-be mászkál a szobába, bevágja az ajtót, földhöz vág valamit, ordibál, mert nem találja a tankönyvét...
Mindenét a földön tárolja, menni nem bírok tőle, a szekrényemet nem tudom kinyitni, mert le van vágva elé az összes ruhája, táskája, edzőcucca, könyve, szemete... Képtelen a kukába dobni a szemetét, ha melléesik akkor otthagyja. A taknyos papírzsepijeivel tele van a ház, mert mindenhol otthagyja. A plédje folyton ott van minden fotelben és kanapén, nem képes elpakolni maga után.
Fingik, mintha egy 10 éves kisfiú lenne, aki szerint ez vicces.
Mindenre b*zdmegozik, nincs egy szép mondata, csak ha akar valamit. Ha valamiért szólok (mondjuk hogy kapcsolja le a lámpát vagy pakoljon el), rögtön elkezd szidni és káromkodni.
Hamarosan lesz külön szoba (legalábbis remélem...), szerintem ez sokat fog segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!