Lennetek Haztartasbeli?
Azok valasza erdekelne elsosorban, akiknek gyermek szuletese elott fuggetlen, porgos eletuk volt. Gyermek szuletese utan azonban ugy dontottek h Haztartasbeli szerepkorbe vonulnak. Megerte-e, megbantad-e?
Kerlek a valaszokat indkoljatok is h miert.
Kedves utolso. Senkit nem akartam provokalni. De ugy latszik ez a site egy csomo megkeseredett emberrel van tele sajnos, es akinke maskepp megy az le van hurrogva. A ferjem nem hagyna el. sajnalom de nem ismered, neki annal nagyobb ertekei vannak h vbecserelne vki amsmire. Es Mo-n is ha megnegeded h lakhatsz a Zugloban, vagy Gazdagreten miert laknal a VIII ker-ben???????
Es hidd el nem egy embert ismerek Mo-rol aki otthon maradt.
A kislanyom megismer tehat nem avval van a gond es meg is fog. Miert talan azt mondod aki kenytelen otthon bolcsibe adni a gyermeket 1-2 eves koratol, es megy oviba suliba es a mama papa dolgozik akkor a gyereke nem ismeri meg? vagy talan a te gyereked nem ismer meg mert dolgozol? Na hagyjuk ezt a suket dumat.
es kepzeld nem 6 orat dolgozom hanem annak min a duplajat. Te honnan tudod mar h mennyit dolgozom amikor allandoan arra van idod h suket dolgokat irogatsz ide????
Es az a hozzaszolo aki megengedheti h otthon maradt es ki be ugral a medencejebol, az neked miert faj???? miert nem vagy te kepes sajat magad megteremteni ezt a feltetelt. Miert csak a szad nagy???
es oda irkalok ahova en akarok. Nem te fogod itt megmondani.
Senki sem kert egyutterzest senkitol szimpla valaszokat varta, de egyet kettot leszamitva etkezlab valasz nem jott.
tudod mit neked kene pszichologus nem nekem. Aki igy all egy egyszeru kerdeshez es ennyire alacsony az erzelmi intelligenciaja az sajnos azt kell h mondjam NEM NORMALIS!!!!!
Akinek jó állása van jó fizetéssel és szeretne háztartásbeli lenni, az ostoba vagy lusta dolgozni. Nem azt mondom kedves kérdező, hogy te ilyen vagy, csupán az a véleményem, hogy az embernek szüksége van rá, hogy dolgoztassa az agyát, mert különben eltompul és nem biztos, hogy a férjed szeretni fogja azt a nőt, akivé HTB-ként válsz majd 10 év múlva.
Van, aki anyának született és szül egy csomó gyereket, és otthon marad velük, ha megengedheti magának. Ez egy másik kategória.
Én nem lennék HTB, ha a férjem pénze elég lenne rá, akkor sem, mert szükségem van társaságra és szellemi kihívásokra. Valamint lehet, hogy megélnénk az ő pénzéből, de akkor meg az én fizetésem félreraknánk a gyerekeinknek.
utolso elotti hozzaszolo. Nem pontoztam SENKIT (remelem tudsz olvasni!!!) SEM fel sem pedig le. Nem szoktam a pontozassal foglalkozni mert nincs relativ erteke. Ugyhogy szerintem ha a pontjaid erdekel mason keressed.
Kedves utolso elotti, az itteni viszonyok masok. Itt nem szoktak csaladdal sem egy sem ketszobas lakasban lakni. kb a lakossag jo ha egy 1%a ezt teszi. Egy szobasokban amit studio apartmentnek hivnak csak diakok lakjak kozel az egyetemhez. Aki szongli es a belvarosban akar lakni az egy szobas lakast berel, ami az otthoni ket szobanak felel meg mert van a halo es kulon a nappali. Itt sem laknak csaladostul. Es sokszor a 100-200 nmes hazat az itteniek shoebox-nak hivjak. A jelenlegi epiteszet itt a dupla emeletes 400nm-es hazak, sokszor medencevel. nem dicsekvesbol irom csak h ertsd h a 200nm vs 400nm, es h erzekeltessem h egy rosszabb kornyek vs jobb kornyek. csak igy tudtam a keruletekkel erzekeltetni veled mas a 8-ik, 9-ik, 3-ik ker egy reszeben lakni es mas Zugloban, vagy Budan, vagy gazdagreten. Csak pedlakeppen irtam de latszik h nem nagyon erted. De nem is ohajtok veled vitatkozni mert nem errol szolt a kerdesem. es ha etkezlab valaszt nem tudsz adni akkor legyszives ne irogass nekem mert nem vagyok rad kivancsi.
Kedves utolso hozzaszolo. Pontosan ettol felek donteni. Egyszer igy erzem magam jobban masszor meg ugy. Vagyis egyszer orulnek otthon maradni es mikoro otthon vagyok elvezem, masszor meg orulok h dolgozom es megbecsulom az allasom. es mivel nem latok a jovobe igy felek donteni, mert barhogy is dontok nem szeretnem megbanni.
Na utoljára. Kedves Kérdező!?
Ha engem érdekelnének a pontjaim, nem írnám meg neked, hogy egy orbitrális zokni vagy agyilag, és akkor még úri módon fejeztem ki magam. Nagyképű, öntelt és stupid. Ezt gondolom érted, mert perfekt vagy angolul.
Van egy másik mondás.: azt nem lehet megtanítani olvasni, aki nem ismeri az abc-t. A pontszámos libát kizárólag azért idéztem, hogy érezd a párhuzamot a saját ostobaságoddal. Kudarcot vallottam, és a színháznak ezennel vége-én valóban nem fogok neked ide töbet "írogatni", ahogy szemmel láthatólag más se teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!