Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hatalmasat pukiztam a párom...

Hatalmasat pukiztam a párom előtt, azóta nem érint meg szívesen?

Figyelt kérdés

Ennek már 3 napja. Szerintetek emiatt van? Azt mondja, hogy fáradt, de érdekes, hogy pont az incidens óta...

Próbáltam visszatartani, de a gázok "győzedelmeskedtek".

2011. jún. 21. 22:26
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
82%

Utolsónak: neeem:D a nők angyali teremtmények, akik:

-nem izzadnak

-nem pisilnek

-nem kakilnak

-nem fosnak

-nem hánynak

-nem pukiznak

-nem böfögnek

-nem csuklanak

-nem beszélnek csúnyán

- biztos nem emberek lehetnek, hanem szellemlények....

2011. jún. 22. 11:11
 32/41 anonim ***** válasza:
96%
Mi a barátommal röhögni szoktunk rajta:D El nem tudnám képzelni, hogy pár hónap után ne finghassak egy jót a barátom előtt, és szégyellni kelljen engem. Ha gépet akar, keressen magának, én ember vagyok, emberi dolgokkal.
2011. jún. 22. 11:40
 33/41 anonim ***** válasza:
100%

Tudod annyiban te is hibáztál, hogy előadtad neki a "tökéletes" nő típust. Nem azt mondom, hogy már előtte pisilni kellett volna, de nem értem miért kellett ennyire titkolózni bármiben.

Ezzel kialakítottál a pasiban egy idealizált képet, és a 3 napja történt incidens naná, hogy kiábrándította. Hiszen a tökéletes Nő képét amit misztifikált leromboltad.

Nomármost két eset van. Vagy annyira "összetörted" az álmait, hogy vége lesz. Vagy épp emészti a dolgokat, hogy "na nekem is hús-vér nő" került nem Tündérszép Ilonka és most már ilyennel kell élni. :) Reméljük utóbbi.

Nálunk is előfordul, jókat vigyorgunk és kész, továbbá a férjem nem kap puffasztó ételeket, csak ritkán ha nagyon kívánja.

Viszont amikor várandós voltam, volt hogy ő takarította utánam a vécét-kanapét mert bizony a 18. hétig hánytam mint a lakodalmas kutya és sokszor ki sem értem. A szelekről nem is beszélve :) Szülés után az alvázam pedig olyan állapotba került, hogy ő segített borogatni, pedig úgy néztem ki mint akiben egy kézigránát robbant volna szét.

Nah ahhoz mit szólna? Hogy a babák által okozott nyalánkságokról ne is beszéljünk :D Akkor szegényhez hozzá sem fog nyúlni talán még ki is tagadja?

2011. jún. 22. 12:15
 34/41 anonim ***** válasza:
46%

A véletlenszerű fingás belefér, pont mivel emberi lények vagyunk de azt elég alpárinak tartom a direkt módon történő egymás orra alá púzás férfitől-nőtől egyaránt. Az én párom soha nem fingik szándékosan előttem és én se tenném, mert tiszteljük a másikat ennyire és van tartásunk. Ha valaki érzi, hogy kell, arrébb megy vagy a wc-be. Kultúra, emberek, kultúra...

25 N

2011. jún. 22. 13:59
 35/41 anonim ***** válasza:
0%

Hát érdekes több mint egy éve vagyunk együtt a pasimmal de soha nem fordult még elő ilyen. Nem tudom sokaknak ezt miért nehéz visszatartani, szerintem könnyű, és abból hogy a pasim ill az exeim se csináltak ilyet sose előttem arra következtetek hogy ezzel nem vagyok egyedül...

Azt meg végképp nem értem hogy másoknak ebbe mi a vicces, az még érthető ha egyszer véletlenül megtörténik és akkor zavarba jönnek azt se tudják hogy reagáljanak zavartan elröhögik magukat, de az számomra meglepő hogy felnőtt emberek egy fingást röhejesnek találnak és 120.szorra is képesek legyenek ezen röhögni...

De kérdező szerintem ne aggódj egyszeri alkalom, véletlen volt, a párod remélhetőleg túlteszi magát rajta.

2011. jún. 22. 19:48
 36/41 anonim ***** válasza:
85%

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:48

Hát te utolsó gondolom valami ostoba beképzelt nyápic nőszemély lehetsz.Szánalmas vagy!!Azt a k@rva fingást nem mindig lehet vissza tartani kérlek szépen,van amikor olyat eszel vagy éppen esetleg nem is számítasz rá és hoppsz ki is ugrott a galamb!!!Na és akkor mivaan?

Igen vicces!Mert mit kellene csinálni szerinted??Sírnuk!Jézusom csak sajnálni tudlak hogy ilyen snob ember vagy!

2011. jún. 22. 20:31
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

En is csak sajnalni tudom, aki ebbol ekkora ugyet csinal ilyen piti dologbol. Emberek vagyunk, a no is ember, van emesztese, belmukododese.

Mas a szandekossag es mas a veletlen.

Ha valaki a veletlent nem tudja elfogadni, egyszeruen finnyas akar no, akar ferfi.

2011. jún. 22. 20:39
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
Arról nem is beszélve, hogy egészségtelen vissza tartani!!!!!Azt sem értem, hogy lehet szándékosan csinálni???Ha jön, akkor jön, ha nem, akkor meg nem!!!Most ezért nem fogok rohangálni ki be.Terhes is voltam...na hát ennyi erővel, minden terhes nőt ott lehetne hagyni a francba, mert akkor van csak igazi muri a bélrendszerbe!!!!
2011. jún. 22. 21:23
 39/41 anonim ***** válasza:
77%
A gyerekbol is kiabrandulnak? Mert ez a pukizas szinte mindennapos a babaknal es az meg a legkevesebb, a budos kaka vagy hanyas eltakaritasa hol van egy pukihoz?
2011. jún. 22. 21:39
 40/41 anonim ***** válasza:
0%

20:31

Én csak leírtam, hogy az én kapcsolatomban ez nem szokás, és egyáltalán nem okoz gondot számunkra visszatartani. Ha nálatok meg igen, akkor csináljátok, ez engem nem érdekel, nem is írtam erre semmit, a ti magánügyetek… Nem tudom miért nehéz neked elfogadnod hogy nem mindenki gondolkodik bizonyos dolgokban úgy mint te, te ezt úgy gondolod, én meg így.Ahhoz meg csak gratulálni tudok, hogy csupán ebből hogy nem fingok a párom orra alá te már azt gondolod, hogy ostoba beképzelt nyápic nőszemély vagyok… Hát pedig nem, itt egyszerűen csak arról van szó hogy tartom magam a pasim előtt, és megpróbálok előtte mindig a legjobb formámban mutatkozni, amibe szerintem határozottan beletartozik az, hogy nem fingok előtte, ezt pedig nem hiszem hogy normális ember ostoba és beképzelt dolognak tartaná…

2011. jún. 22. 21:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!