Hatalmasat pukiztam a párom előtt, azóta nem érint meg szívesen?
Ennek már 3 napja. Szerintetek emiatt van? Azt mondja, hogy fáradt, de érdekes, hogy pont az incidens óta...
Próbáltam visszatartani, de a gázok "győzedelmeskedtek".
Ilyen velem is történt. Valami nevettünk,és engem is váratlanul ért,de pukiztam egyet.. :)
Mindketten úgy tettünk,mintha nem történt volna semmi, azt se tudom h észrevette- e...
De ez miatt ne foglalkozna veled? Szerintem ez butaság...:) Lehet hogy tényleg csak fáradt. Mondd neki,hogy akkor pihenjetek le együtt, bújj oda mellé.
Ez egy teljesen természetes dolog.Ha emiatt nem érint meg, akkor az elég gáz.Én lány vagyok.Túl 1 terhességen, hát akkor van csak bélmozgás...Elég rosszul jártam volna, ha párom ettől undorodna...(hasmenés,hányás,pukik...)
23L
Engem úgy unszolt, hogy ne kínozzam magam előtte, és mikor egyszer véletlen kicsúszott, odaszaladt megölelni (én meg elbőgtem magam kínomban), és mondta, hogy ez neki mérföldkő a kapcsolatunkban, mert látja, hogy meg tudok nyílni előtte.
Szégyen, ha ő ez miatt nem akart megérinteni :( Ő nem szokott pukizni?
Hát ha emiatt nem nyúl hozzád akkor nem szeret.
Ez egy természetes emberi dolog. Ő is szokott,mindenki szokott.
mark86
Jó nagy paraszt lehet a párod....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!