Hatalmasat pukiztam a párom előtt, azóta nem érint meg szívesen?
Ennek már 3 napja. Szerintetek emiatt van? Azt mondja, hogy fáradt, de érdekes, hogy pont az incidens óta...
Próbáltam visszatartani, de a gázok "győzedelmeskedtek".
Biztos nem emiatt.
Mi 9éve elunk egyutt es tavaly veletlen pukizott a parom,o is szegyelte en is kellemetlenul ereztem magam igy fel napig kerultuk egymast.Mi ilyenek vagyunk.
nem haragudtam ezert ra vagy ilyesmi csak ciki volt.Azert nem undorodtam meg tolle,dehogy,minden ment tovabb.
napietus 0%-hoz hozzájárultam...
emiatt nem ér hozzád? Akkor mi sose érnénk egymáshoz...
Én 1 éve rendszeresen puffadok,nem jövök rá hogy mitől,és sokszor kell,nem fogok emaitt elbujdosni.Párom meg alapból akkorákat szokott...szomszéd felébred rá sztem:)
ha ennyitől kiábrándul,mi lesz amikor terhes leszel? És szülésnél amikor nem csak levegő jön ki?
Ha beteg vagy és épp hányás hasmenés egyszerre,akkor meg addig nem is megy a közeledbe?
Mi lesz,ha elkapsz egy hányós/fosos virust,akkor el is hagy?
Terhesség alatt,meg aztán lesz minden,ahogy a baba nyomja a gyomrod,vagy ahova aktuálisan rug egy nagyot. Büfi/puki/hányás stb...
Atyaég, vannak itt durva nagy tévedések.
Először is: ezek természetes dolgok. Babaként pukiztunk, büfiztünk, mindeféle szagokat nyomattunk, és mégis, mindenki azt mondta, milyen aranyosak vagyunk! Ez a természetes emberi viselkedés! Az már mind csak felvett szocializációs viselkedés, hogy ezt ne, azt ne. Oké, nem azt mondom, hogy a főtérre kell nyilvánosan kakilni, de otthon, a családban, akik szeretnek, jóval lazább kéne, hogy legyen a módi. Okés, egy kakilás már személyes, de a büfi, puki simán mehet. Pedig az én feleségem félénk kislányként indult, de azért ez akkor is természetes dolog. Elég vicces lenne azt képzelnünk, hogy a lányok nem pukiznak, nem büfiznek, és még 8-10 óra munka, plusz házimunka után is tökéletes barbibabák. Ők is emberek, én már meg sem hallom ha a párom valamit csinál, ha meg erőteljesen igen, akkor csak vigyorgok, mert előfordul.
Sőt, bizonyítsam, hogy lehet a dolognak emberi oldala is, a kakilást például úgy hívjuk, hogy kitoltam a krákent. Ez azért értelmesebb, mint az elmentem szarni megoldás. Szerintem ez nem undorító, aki a pukizás miatt hátrál meg, az nem párkapcsolatra, szeretetre vágyik, hanem egy barbibabára.
pedig nem szabad,hogy mindig csak barbibabának lásson.
összeköltözés után is bujdokolsz nehogy lássa a gyantádat?Felkelsz éjjel nagywczni?Reggel hamarabb kelsz sminkelni?
Ugyanmár.
Nem fingunk büfögünk egymás képébe,de nem is vonulunk el. (És párom gyantáz rendszeresen:))
Jéézusom..
Jó tény és való ha egy nő pukizik akkor furán nézünk rá,mert sokan azt hiszik hogy a nők ki izadják vagy el párolologtatják magukból.Hol ott ez egy természetes dolog és az is természetes dolog hogy néha oda rottyantunk a párunk elé.Nem értek egy két embert,nekem is volt hogy a párom egy jó nagyot oda pukizott,de még sem néztem rá furán,inkább egy jót nevettünk aztán ennyi és én amúgy is kiváncsi voltam már a pukijára,:)mert a 3 év alatt nem halottam egyszer sem.Mondom ilyen nincs hogy nem pukizik,elég sokat vagyunk együtt és soha nem hallottam,most sikerült.És akkor mivan??Összedőlt a világ?
Még jobban szeretem azóta.:)Egyébként az egymás elött pukiás egyenlő a bensőséges kapcsolattal.Legalábbis nekem.Nem azt mondom hogy fingó versenyt rendezzünk,de néha ha be csuszanik akkor ne kelljen már az embernek lelkiismeret furdolás lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!