Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hatalmasat pukiztam a párom...

Hatalmasat pukiztam a párom előtt, azóta nem érint meg szívesen?

Figyelt kérdés

Ennek már 3 napja. Szerintetek emiatt van? Azt mondja, hogy fáradt, de érdekes, hogy pont az incidens óta...

Próbáltam visszatartani, de a gázok "győzedelmeskedtek".

2011. jún. 21. 22:26
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
84%
58%-os, Te nyilván olyan férfi vagy, aki azt hiszi, hogy kedvére eregethet, de egy nő kapjon rögtön bélcsavart, csak mert szökőévben egyszer eldurrantja magát. Nem direkt csinálta, de akkor sem lenne hozzá semmi közöd!
2011. jún. 21. 23:17
 22/41 anonim ***** válasza:
89%
:D nem hinném, hogy egy laza fing miatt kerül téged... vagy ha mégis, hát akkor nem szeret kellőképpen...
2011. jún. 22. 05:45
 23/41 anonim ***** válasza:
51%

Biztos nem emiatt.

Mi 9éve elunk egyutt es tavaly veletlen pukizott a parom,o is szegyelte en is kellemetlenul ereztem magam igy fel napig kerultuk egymast.Mi ilyenek vagyunk.

nem haragudtam ezert ra vagy ilyesmi csak ciki volt.Azert nem undorodtam meg tolle,dehogy,minden ment tovabb.

2011. jún. 22. 07:09
 24/41 anonim ***** válasza:
71%
Aki emiatt nem nyúl a párjához, annál elég nagy gond van. Bele lehet mindent magyarázni, de ez egy természetes dolog, ami időről időre megesik. Az ember legfeljebb annyit tehet, hogy elvonul, vagy megpróbálja csendben kiengedni (ami vagy sikerül, vagy nem)
2011. jún. 22. 07:49
 25/41 anonim ***** válasza:
73%

napietus 0%-hoz hozzájárultam...

emiatt nem ér hozzád? Akkor mi sose érnénk egymáshoz...

Én 1 éve rendszeresen puffadok,nem jövök rá hogy mitől,és sokszor kell,nem fogok emaitt elbujdosni.Párom meg alapból akkorákat szokott...szomszéd felébred rá sztem:)

ha ennyitől kiábrándul,mi lesz amikor terhes leszel? És szülésnél amikor nem csak levegő jön ki?

Ha beteg vagy és épp hányás hasmenés egyszerre,akkor meg addig nem is megy a közeledbe?

2011. jún. 22. 08:39
 26/41 anonim ***** válasza:
83%

Mi lesz,ha elkapsz egy hányós/fosos virust,akkor el is hagy?

Terhesség alatt,meg aztán lesz minden,ahogy a baba nyomja a gyomrod,vagy ahova aktuálisan rug egy nagyot. Büfi/puki/hányás stb...

2011. jún. 22. 08:40
 27/41 anonim válasza:
77%

Atyaég, vannak itt durva nagy tévedések.

Először is: ezek természetes dolgok. Babaként pukiztunk, büfiztünk, mindeféle szagokat nyomattunk, és mégis, mindenki azt mondta, milyen aranyosak vagyunk! Ez a természetes emberi viselkedés! Az már mind csak felvett szocializációs viselkedés, hogy ezt ne, azt ne. Oké, nem azt mondom, hogy a főtérre kell nyilvánosan kakilni, de otthon, a családban, akik szeretnek, jóval lazább kéne, hogy legyen a módi. Okés, egy kakilás már személyes, de a büfi, puki simán mehet. Pedig az én feleségem félénk kislányként indult, de azért ez akkor is természetes dolog. Elég vicces lenne azt képzelnünk, hogy a lányok nem pukiznak, nem büfiznek, és még 8-10 óra munka, plusz házimunka után is tökéletes barbibabák. Ők is emberek, én már meg sem hallom ha a párom valamit csinál, ha meg erőteljesen igen, akkor csak vigyorgok, mert előfordul.

Sőt, bizonyítsam, hogy lehet a dolognak emberi oldala is, a kakilást például úgy hívjuk, hogy kitoltam a krákent. Ez azért értelmesebb, mint az elmentem szarni megoldás. Szerintem ez nem undorító, aki a pukizás miatt hátrál meg, az nem párkapcsolatra, szeretetre vágyik, hanem egy barbibabára.

2011. jún. 22. 09:46
 28/41 A kérdező kommentje:
Lehet az a baj, hogy eddig "barbibaba" voltam. Sosem tudta mikor intézem el a nagy dolgot, nem pukiztam, nem büfögtem előtte, nem látott szőrteleníteni stb. Csak azt, hogy mindig "tip-top" vagyok. Ezért is gondolom, hogy a puki miatt bukott ki és nem is fáradt.
2011. jún. 22. 10:19
 29/41 anonim ***** válasza:
89%

pedig nem szabad,hogy mindig csak barbibabának lásson.

összeköltözés után is bujdokolsz nehogy lássa a gyantádat?Felkelsz éjjel nagywczni?Reggel hamarabb kelsz sminkelni?

Ugyanmár.

Nem fingunk büfögünk egymás képébe,de nem is vonulunk el. (És párom gyantáz rendszeresen:))

2011. jún. 22. 10:28
 30/41 anonim ***** válasza:
86%

Jéézusom..

Jó tény és való ha egy nő pukizik akkor furán nézünk rá,mert sokan azt hiszik hogy a nők ki izadják vagy el párolologtatják magukból.Hol ott ez egy természetes dolog és az is természetes dolog hogy néha oda rottyantunk a párunk elé.Nem értek egy két embert,nekem is volt hogy a párom egy jó nagyot oda pukizott,de még sem néztem rá furán,inkább egy jót nevettünk aztán ennyi és én amúgy is kiváncsi voltam már a pukijára,:)mert a 3 év alatt nem halottam egyszer sem.Mondom ilyen nincs hogy nem pukizik,elég sokat vagyunk együtt és soha nem hallottam,most sikerült.És akkor mivan??Összedőlt a világ?

Még jobban szeretem azóta.:)Egyébként az egymás elött pukiás egyenlő a bensőséges kapcsolattal.Legalábbis nekem.Nem azt mondom hogy fingó versenyt rendezzünk,de néha ha be csuszanik akkor ne kelljen már az embernek lelkiismeret furdolás lenni.

2011. jún. 22. 10:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!