Hatalmasat pukiztam a párom előtt, azóta nem érint meg szívesen?
Ennek már 3 napja. Szerintetek emiatt van? Azt mondja, hogy fáradt, de érdekes, hogy pont az incidens óta...
Próbáltam visszatartani, de a gázok "győzedelmeskedtek".
egy kapcsolat nem is kapcsolat, ha a felek nem mernek egy jót dörrenteni egymás előtt.
nálunk ez már régóta tök normális.
előtte bejelentjük, h jön a galamb, aztán már mehet is a röhögés, attól függően, h milyen effektek kísérik :D
az uram még poénkodik is rajta, h milyen szépen szólt :D
Én sem szeretek a párom előtt pukizni és ő sem előttem:D
szerintem ez így van rendben, ha már valamennyire irányítani lehet:D
de ha "kicsúszik" az is tök normális, ez olyan mintha azért undorodnánk egymástól, mert szoktunk kakilni:DD
nem tudtál volna kimenni? szerintem is gusztustalan dolog, és tudom, hogy megint 0%-om lesz, de akkor is kiábrándítónak tartom én is...
29/N
"Nem tudtál volna kimenni? szerintem is gusztustalan dolog, és tudom, hogy megint 0%-om lesz, de akkor is kiábrándítónak tartom én is... "
Van olyan, hogy nem lehet. Pl. nekem is volt olyan, hogy tettem be a babat a kisagyba, nem is ereztem addig es mikor kicsit lehajoltam, kijott. Most ez a vilag vege? Kossuk fel magunkat? Dobjuk el a gyereket, szaladjunk ki? Nyilvan nem direkt csinalja az ember...
mark86
Ja! Fordított helyzetben nem tudom hogy állna a szátok.
Nem a lakást sz.rja össze beszívva,hanem történt egy "baleset". Mit szerettek a párotokban? Hogy tökéletes? Vagy egy gép? Emberek vagyunk,előfordul,aki mást mond az nem szerelmes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!