Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hatalmasat pukiztam a párom...

Hatalmasat pukiztam a párom előtt, azóta nem érint meg szívesen?

Figyelt kérdés

Ennek már 3 napja. Szerintetek emiatt van? Azt mondja, hogy fáradt, de érdekes, hogy pont az incidens óta...

Próbáltam visszatartani, de a gázok "győzedelmeskedtek".

2011. jún. 21. 22:26
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
52%

egy kapcsolat nem is kapcsolat, ha a felek nem mernek egy jót dörrenteni egymás előtt.

nálunk ez már régóta tök normális.

előtte bejelentjük, h jön a galamb, aztán már mehet is a röhögés, attól függően, h milyen effektek kísérik :D

az uram még poénkodik is rajta, h milyen szépen szólt :D

2011. jún. 21. 22:38
 12/41 anonim ***** válasza:
92%
És mi lesz később, ha gyereke lesz? Őt sem szeretné megérinteni? Pedig a babák tudnak csak igazán :D (meg is őrülnék, ha visszatartaná). Szerintem a pároddal komoly problémák vannak, vagy tényleg fáradt...
2011. jún. 21. 22:41
 13/41 anonim ***** válasza:
70%
:-D Hát ez a párodtól elég gáááz!! :-D Ne foglalkozz vele, csak nem akar azért kidobni mert egyszer fingottál :-D.. De attól függ hogy mióta vagytok együtt, mert nem mindegy hogy 5 hónapja vagy 5 hete :-D
2011. jún. 21. 22:41
 14/41 anonim ***** válasza:
78%
Lehet, hogy csak bekepzeled ezt...ha emiatt lenne, olyan abszurd lenne, nem is szeret akkor. Eddig azt hitte, hogy neked nincs emesztesed vagy mi? Hany eves? 14?
2011. jún. 21. 22:53
 15/41 anonim ***** válasza:
60%

Én sem szeretek a párom előtt pukizni és ő sem előttem:D

szerintem ez így van rendben, ha már valamennyire irányítani lehet:D

de ha "kicsúszik" az is tök normális, ez olyan mintha azért undorodnánk egymástól, mert szoktunk kakilni:DD

2011. jún. 21. 22:55
 16/41 napietus ***** válasza:
18%

nem tudtál volna kimenni? szerintem is gusztustalan dolog, és tudom, hogy megint 0%-om lesz, de akkor is kiábrándítónak tartom én is...

29/N

2011. jún. 21. 22:56
 17/41 A kérdező kommentje:
Hát én sem szoktam direkt előtte...Szerintem ez így normális. DE 1 év járás után, most előfordult, hogy nem tudtam visszatartani. Nagyon fáj mostanában a gyomrom. Mostmár megtörtént..
2011. jún. 21. 23:03
 18/41 anonim ***** válasza:
66%
A párom kifejezetten olyan barátnőt szeretett volna, aki előtt és akivel lehet :-). Na, túlzásba is viszi...
2011. jún. 21. 23:03
 19/41 anonim ***** válasza:
88%

"Nem tudtál volna kimenni? szerintem is gusztustalan dolog, és tudom, hogy megint 0%-om lesz, de akkor is kiábrándítónak tartom én is... "

Van olyan, hogy nem lehet. Pl. nekem is volt olyan, hogy tettem be a babat a kisagyba, nem is ereztem addig es mikor kicsit lehajoltam, kijott. Most ez a vilag vege? Kossuk fel magunkat? Dobjuk el a gyereket, szaladjunk ki? Nyilvan nem direkt csinalja az ember...

2011. jún. 21. 23:06
 20/41 anonim ***** válasza:
85%

mark86

Ja! Fordított helyzetben nem tudom hogy állna a szátok.

Nem a lakást sz.rja össze beszívva,hanem történt egy "baleset". Mit szerettek a párotokban? Hogy tökéletes? Vagy egy gép? Emberek vagyunk,előfordul,aki mást mond az nem szerelmes...

2011. jún. 21. 23:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!