Hogyan reagálnád le ha a párodról akivel évek óta együtt vagy, kiderülne hogy éveket ült fegyházban, súlyos testi sértésért?
Mert velem ez történt. 6éve vagyunk együtt,van egy közös gyerekünk. Teljesen jól megvagyunk,álmomban sem gondoltam volna,nem erőszakos. Imádja a lányát.
Állítása szerint nem merte elmondani,mert félt hogy elhagyom. Hogy mit csinált,és miért az most mindegy.
Teljesen ledöbbentem,nem tudom mihez kezdjek ezzel!!!
Engem max. az bántana, hogy idáig eltitkolta, bár ez a magyarázat elég hihető és érthető, hogy félt attól, hogy elveszít.
Mint írtad, nagyon rég történt, azóta gondolom megváltozott, ha vele élsz, gyereketek van és szeretitek egymást.
6 év alatt kiismerhetted, nem a 18 éves énjével élsz együtt, hanem a már felnőtt férfival.
Az én férjem is volt börtönben éveket, a vád különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés.
Ez így csúnyán hangzik, holott csupán annyi történt, hogy pár cigány megtámadta akik nem tudták róla, hogy harcművészetet tanult...
Kettőnek maradandó testi sérülést okozott és a bíró is csak annyit tudott neki mondani, hogy sajnálja, ez a legkevesebb amit kiszabhat rá, de ezt muszáj, hiszen ez a törvény.
Az már senkit nem érdekel, hogy mi lett volna, ha nem védi meg magát...lehet, hogy rég csak egy kereszt lenne a feje felett...
Tehát a múlt az csak a múlt, nem az, nem is a jövő, csakis a jelen számít és ha ti valóban szeretitek egymást, megbízol a férjedben akkor nincs is miről beszélni ez ügyben.
Nem tudjuk, a kérdező párja ellen mit vétett az illető aki most tolószékben van.
Mert bizony én pl. igazat adok a férjemnek akit megtámadtak a cigányok.
Az ilyen igenis megérdemli, ha meg nem teszi őket harcképtelenné, őt ütötték volna addig, míg él.
Csak persze szegény cigányokat mindenki védi...
A Gárda kellene ide!!
Hmmm...én is ott nőttem fel.
(az én férjem büntették meg)
Sőt, most Miskolc még rosszabb helyén lakunk sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!