Hogyan reagálnád le ha a párodról akivel évek óta együtt vagy, kiderülne hogy éveket ült fegyházban, súlyos testi sértésért?
Mert velem ez történt. 6éve vagyunk együtt,van egy közös gyerekünk. Teljesen jól megvagyunk,álmomban sem gondoltam volna,nem erőszakos. Imádja a lányát.
Állítása szerint nem merte elmondani,mert félt hogy elhagyom. Hogy mit csinált,és miért az most mindegy.
Teljesen ledöbbentem,nem tudom mihez kezdjek ezzel!!!
Letöltötte a büntetését.
(Nagyon sok bűnös rohangál a világban, aki nem kapja meg a földi igazságszolgáltatástól a büntetést.)
Teljesen érthető, hogy nem merte elmondani, új életet akart kezdeni a kis családjával. Nem büntetném mégegyszer. Szeret titeket, szeretitek egymást, ez a legfontosabb és ez a legjobb egy megjavultnak. Nagyon kívánom, hogy szeretetben kitartsatok egymás mellett, és boldogok legyetek!
A családja is nagyon jól titkolta,tényleg semmi jelet nem vettem észre,de az egyik csak kibökte.
Az meg biztos hogy ha az elején elmondja,elhagyom. Azért is mondta hogy félt,mert tényleg nagyon szeretett/szeret.
Az évek alatt megismertem annyira,tudom hogy nem bántana,és most már nem hagynám el,már csak a gyerek miatt sem.
Természetesen csak e miatt nem hagynám el.
lehet jogos volt a bántalmazás részéről
Onvedelemert nem ulne evekig. Jogos bantalmazas nem letezik, ha nem onvedelem.
Én arra lennék kíváncsi, hogy mégis miért érdemelte meg az a valaki akit majdnem agyonvertek....
Nekem volt egy barátom, még 20 éves voltam, a pasi kb 27. Egy ideje jártunk, mikor is elmesélte, hogy egyszer a hülye haverjaival még régen, mikor kamasz volt agyon rúgdaltak egy kiscicát. Már bánta, de én megundorodtam tőle. Nem tudom a pasas is mivel szolgálhatott rá hogy a kedves férjedék annyira elgyepálták. Nem hiszem hogy aki jóérzésű valaki, az ilyenbe bele tud menni. Maximum ha annyira gyenge hogy nem tud nemet mondani. De hát a háborús bűnösök is általában parancsra cselekedtek, hiszen ezt mondják. Hát köszi. Sokan sokra mennek a sajnálkozással.
Azzal hogy leülte a büntetését részemről nem lenne elintézve.
Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat,a bátorítást,és a kedves szavakat.
Persze megértem azokat is akik elítélik,lehet én sem tennék másképp,így ismeretlenül. De muszáj volt hogy kapjak pár jó tanácsot és biztatást! Kissé lesokkoltam!
Semmi nem fog változni,a múltján senki és semmi nem tud változtatni! Akkor még nem voltam az élete része. Persze azért egy kis tüske marad,de a családom nem dobom el!
Hogy miért tette??? Megbeszéltük. Akkor mint a filmekben,olyan bandaháború félében volt benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!