Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan reagálnád le ha a...

Hogyan reagálnád le ha a párodról akivel évek óta együtt vagy, kiderülne hogy éveket ült fegyházban, súlyos testi sértésért?

Figyelt kérdés

Mert velem ez történt. 6éve vagyunk együtt,van egy közös gyerekünk. Teljesen jól megvagyunk,álmomban sem gondoltam volna,nem erőszakos. Imádja a lányát.

Állítása szerint nem merte elmondani,mert félt hogy elhagyom. Hogy mit csinált,és miért az most mindegy.

Teljesen ledöbbentem,nem tudom mihez kezdjek ezzel!!!

2011. jún. 21. 20:53
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
87%

Letöltötte a büntetését.

(Nagyon sok bűnös rohangál a világban, aki nem kapja meg a földi igazságszolgáltatástól a büntetést.)

Teljesen érthető, hogy nem merte elmondani, új életet akart kezdeni a kis családjával. Nem büntetném mégegyszer. Szeret titeket, szeretitek egymást, ez a legfontosabb és ez a legjobb egy megjavultnak. Nagyon kívánom, hogy szeretetben kitartsatok egymás mellett, és boldogok legyetek!

2011. jún. 21. 21:09
 12/27 anonim ***** válasza:
84%
Néha az ember titkol valamit egy kapcoslat elején és, ha komolyabbá válik méginkább fél elmondani, majd idővel már nem is tartja lényegesnek mikor már évek óta boldog, nyugodt a kapcsolatában.. Lehet eleinte ő is nagyon félt, utána pedig már nem akarta az idillt felrúgni, hogy heló évekig ültem. Valószínűleg boldog volt a családjával és szerette volna elfelejteni a múltját.. Ez is lehet.. Nem kell egyből mindenféle még több szörnyű titkot beleképzelni a dologba.. Rengeteg ember nem mondja el a titkát, mert fél, hogy elveszíti a családját.. Lehet én sem mondtam volna el hasonló szituációban már később, ettől még nincsen más szörnyű kismillió titkom. Főleg nehéz lehet ez akkor, ha egy rossz életből, valaki kiláball és sikerül fleépíteni egy csodás családot, kapcsolatot. Az ilyenek beismerése nem úgy megy, mint egy félrelépés beismerése vagy hasonlók.
2011. jún. 21. 21:09
 13/27 anonim ***** válasza:
68%
szerintem is ismerni kellene a miérteket, a körülményeket...lehet jogos volt a bántalmazás részéről.
2011. jún. 21. 21:11
 14/27 A kérdező kommentje:

A családja is nagyon jól titkolta,tényleg semmi jelet nem vettem észre,de az egyik csak kibökte.

Az meg biztos hogy ha az elején elmondja,elhagyom. Azért is mondta hogy félt,mert tényleg nagyon szeretett/szeret.

Az évek alatt megismertem annyira,tudom hogy nem bántana,és most már nem hagynám el,már csak a gyerek miatt sem.

Természetesen csak e miatt nem hagynám el.

2011. jún. 21. 21:14
 15/27 anonim ***** válasza:
75%

lehet jogos volt a bántalmazás részéről

Onvedelemert nem ulne evekig. Jogos bantalmazas nem letezik, ha nem onvedelem.

2011. jún. 21. 21:15
 16/27 anonim ***** válasza:
29%
Úgy megvert valakit hogy mai napig tolószékbe ül az az ember? És máris kiengedték? Halálra kéne ítélni az ilyen embert. Egy ember életét tönkre tette. Dobd ki azonnal!
2011. jún. 21. 21:19
 17/27 anonim ***** válasza:
Sikerült jó emberré válnia, tehát sosem volt rossz, mert a természete nem olyan, legfeljebb életében egyszer rossz időben, rossz helyen és rossz társaságban volt.Megbűnhődött érte, és mára sikerült békés családi életet kialakítania, hála neked és a szeretetnek, ami összeköt titeket.Persze, hogy nem mondhatta el, mert akkor elveszített volna.Tudod, az élet iskolája nem egyetem, amivel dicsekedni lehet, de így legalább jobban értékeli a jót, mert van összehasonlítási alapja.Minden jót nektek!
2011. jún. 21. 21:28
 18/27 anonim ***** válasza:
47%

Én arra lennék kíváncsi, hogy mégis miért érdemelte meg az a valaki akit majdnem agyonvertek....

Nekem volt egy barátom, még 20 éves voltam, a pasi kb 27. Egy ideje jártunk, mikor is elmesélte, hogy egyszer a hülye haverjaival még régen, mikor kamasz volt agyon rúgdaltak egy kiscicát. Már bánta, de én megundorodtam tőle. Nem tudom a pasas is mivel szolgálhatott rá hogy a kedves férjedék annyira elgyepálták. Nem hiszem hogy aki jóérzésű valaki, az ilyenbe bele tud menni. Maximum ha annyira gyenge hogy nem tud nemet mondani. De hát a háborús bűnösök is általában parancsra cselekedtek, hiszen ezt mondják. Hát köszi. Sokan sokra mennek a sajnálkozással.

Azzal hogy leülte a büntetését részemről nem lenne elintézve.

2011. jún. 21. 21:37
 19/27 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon csúnya tett volt. De ha veletek minden oké és megbízol benne baj nem lehet. Az emberek változnak, és egy második esély jár mindenkinek. De ha kétség merül fel benned vagy ne adj isten valami jelét is adná akkor viszont azonnal csomagolj
2011. jún. 21. 22:31
 20/27 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat,a bátorítást,és a kedves szavakat.

Persze megértem azokat is akik elítélik,lehet én sem tennék másképp,így ismeretlenül. De muszáj volt hogy kapjak pár jó tanácsot és biztatást! Kissé lesokkoltam!

Semmi nem fog változni,a múltján senki és semmi nem tud változtatni! Akkor még nem voltam az élete része. Persze azért egy kis tüske marad,de a családom nem dobom el!

Hogy miért tette??? Megbeszéltük. Akkor mint a filmekben,olyan bandaháború félében volt benne.

2011. jún. 21. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!