Napi 2 doboz cigire van pénz, alufóliára nincs? Hogy van ez?
Szüleim napi 2 doboz cigit szívnek el együtt.
Nekem van vízipipám, még ők vették 2-3 éve karácsonyra. Rengeteg dohányom, szenem van. Csak egy dolog hiányzik a pipázáshoz: az alufólia.
Pedig tudtommal egyáltalán nem drága, de erre bezzeg nincs itthon pénz...
Zsebpénzt nem kapok, nincs saját pénzem, nem tudok venni. Különben elmondtam már nekik, hogy a dohányok nem véges életűek, szóval lassan mehetnek a kukába, magyarul pazarlás volt..
16/L
Úristen mennyi nem normális válasz született itt! :DD Nektek nem mindegy mit csinál más? A saját házatok tájékán kéne söprögetni, itt meg adjatok értelmes választ azt csókolom!
Kérdező teped pedigmenj már át tényleg valamelyik haverodhoz, és kérj egy darab fóliát, mert mindjárt én szállítom házhoZ! :DD
Egy: nem mondtam, hogy lopjál (ha meg szövegértési problémád van akkor az esetben bocsi). :)
Kettő: ez mitől lenne lopás? Még ha ilyen 5ezreket vennék ki, az sem lenne kimondott lopás (mondjuk arra nem vetemednék, inkább kérek).
Látod, csak a mocskolódás megy ;)
Fogadjunk, a való életben nincs ekkora szátok netharcosok :D
Fogadjunk, ha személyesen is ismernétek, nem így állnátok a vízipipázáshoz. 4,5-ös átlagom van, előrehozott érettségit tettem az idén (10.-es vagyok), 3 középszintű nyelvvizsgám van. Ez az egyetlen "káros szenvedélyem" havi 1x.
Problem?:D
Még mindig nem értem: nálatok soha nincs egyetlen darab alufólia sem? Én tényleg nem láttam olyan háztartást, ahol ne lenne.
És ha nem szoktál a szüleiddel vásárolni, akkor mi lenne, ha te azt mondanád, hogy adjanak rá pénzt, és te elmész venni? Miért kéne nekik hozni? Vagy úgy egyáltalán, megkérdezted már tőlük, hogy miért nincs alufólia? Vagy csak kijelentetted, hogy kell neked és kész?
De még mindig azt mondom, hogy ne legyen már a szülők dohányzása az alap minden felesleges követelőzéshez. Ha azt mondanák, hogy kajára nincs pénz, vagy nem tudnak neked ezért új cipőt venni és járj mezítláb, akkor azt mondanám, hogy igazad van, de azt a pénzt, amit cigire költenek, azt ők keresik, hát hadd költsenek előbb a saját fölösleges dolgukra a tiéd előtt, mert ahogy elnézem, a szükséges dolgokat így is megkapod.
Amúgy oké, hogy 18 év alatt tiltott, de ki nem sza*ja le? Mondjuk én nem dohányzok, de akkor is.
De figyelj, én sem szoktam tőlük 5ezreket kivenni. Ha kell valami szólok.
Nekem élőben is lenne akkora szám, ne aggódj. :)
Amúgy miért kell a vizipipához alufólia? Erről még nem is hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!