Napi 2 doboz cigire van pénz, alufóliára nincs? Hogy van ez?
Szüleim napi 2 doboz cigit szívnek el együtt.
Nekem van vízipipám, még ők vették 2-3 éve karácsonyra. Rengeteg dohányom, szenem van. Csak egy dolog hiányzik a pipázáshoz: az alufólia.
Pedig tudtommal egyáltalán nem drága, de erre bezzeg nincs itthon pénz...
Zsebpénzt nem kapok, nincs saját pénzem, nem tudok venni. Különben elmondtam már nekik, hogy a dohányok nem véges életűek, szóval lassan mehetnek a kukába, magyarul pazarlás volt..
16/L
Amúgy vásárolni sosem megyünk együtt, szóval nem tudom a kosárba berakni csak úgy...
Keresek majd pénzt és veszek, csak ne lássák meg, mert akkor tuti lesz kiabálás :/
Átmész a Babi nénihez bauxitért. Biztos ad neked aztán timföldet csinálsz belőle, utána pedig elektrolízissel alumíniumot.
Ennyire egyszerű az egész.
Örülök hogy segíthettem.
F/16
Én néha elcsenek apa vagy anya pénztárcájából egy két százast. Észre sem veszik. :)
15/L
Lopni nem akarok.. :/
Amúgy is minden egyes forintot számon tartanak. Egy kis füzetbe írják, hogy aznap mennyit költöttek..
Attól még, hogy a főváros tele van magát lövő tízévessel, a te vizipipád még téged károsít.
A füst az füst (apró koromszemcse, mit gondolsz, mit csinál vele a tüdőd?), használni nem fog. Hogy mit szívsz, ebből a szempontból mellékes.
És itt lenne a nagy alkalom 16 évesen némi zsebpénzt kérni a szülőktől. Ha adnak hetente egy ezrest, az az ilyen jellegű igényeidet pont kielégíti. És el is lehet ám menni velük vásárolni!
És ha 10x annyi füstöt szívok akkor mi van?:)
Nikotin, kátrány sincs benne.
Ha meg a cigi annyiszor károsabb, nézzük már meg, ki lesz rosszul: és 1 óra pipázás után vagy te 1 óra folyamatos cigizés után..
Bár te már a 4. szálnál kidőlnél és nikotinmérgezéssel elvinnének a mentősök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!