Ezt lehet tolerálni? Vagy én nem vagyok alkalmas?
Párommal fél éve vagyunk együtt. De egyre inkább nem tudom elviselni a nőket "körülötte". Imádják a nők. Ráadásul most 1 évig nem volt kapcsolata, szóval még több nő ismerősre tett szert.
Már nem tudom elviselni ezeket a helyzetek, akár szombat este percenként sms-vagy telefon hívják szórakozni vagy akárhova. Akár facebook ha kiír valamit egyből sok-sok lány ismerős kommentelgeti. Minden ok nélkül kap valami nyilvános kiírát ami néha még félreérthet is.
Állandóan ezekért veszekedem vele, hogy azt érezem hogy állandóan vak "körülöttünk" még egy nő rajtam kívül és ez számomra elviselhetetlen.
Azt mondja azért ne őt hibáztassam, ő nem csinál semmit nem tehet róla. Néha néha ha felmegy facebook chatre beszélget velük, de csak felszinesen. Azt azért ne várjam tőle hogy még szóba se áljon velük.
De én mégsem értem, azt gondolom hogy flörtölget velük különben miért csinálnák ezt, nem? Vagy csak én gondolom rosszul?
Most amivel betelt a pohár, hogy mondta hogy facebookra is kirakja, hogy kapcsolatban van hogy lenyugodjak és a lányok is lássák. Erre egy "ismerős lány" olyan kommentet írt alá amiből az jött le hogy vele van kapcsolatban.
Amikor megláttam teljesen kiborultam hogy mennyire elegem van ezekből a helyzetekből és én kiléptem a havi körforgásból.
Azóta keres, hogy nem tehet róla hogy az a lány ilyet írt, meg neki csak én kellek. Higyjek neki, de akkor is!
Megalázva érzem magam. Nagyon szeretem, de én ebbe tönkre megyek!
Mit gondoltok? Nagyon hiányzik és legszivesebben kibékülnék vele, de ezeket nem tudom tolerálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!