Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Messze lakni mindentől szép...

Messze lakni mindentől szép helyen vagy bent a városban közel mindenhez?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni melyik jobb...

én Budapest szélén élek a 16.kerületben, és nagyon messze járok iskolába, 1 óra 15 perc az út oda és ugyanennyi vissza

a buszmegálló is 15 percre van és nagyon fárasztó az állandó utazás

sajnos sokszor azért mondom le a délutáni programokat mert annyira fáradt vagyok

viszont nagyon hely ez itt, az utcánk végén egy óriási mező van meg erdő és patak

nyugalmas a környék

2011. jún. 20. 20:53
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
0%
Én meg szeretném kérdezi (és nem kötözködésből, tényleg érdekel), hogy aki kertvárosban/falun stb. él, ha hirtelen rosszul lesz, hogyan jut el a kórházba, vagy orvoshoz?
2011. jún. 23. 00:55
 32/38 anonim ***** válasza:
53%
Hát pl tőlem 18. kerben lakok,10 perc autóval a Dél-Pesti kórház.
2011. jún. 23. 01:14
 33/38 anonim ***** válasza:
53%
Maximum
2011. jún. 23. 01:17
 34/38 anonim ***** válasza:
0%

A városon belül is vannak szép környékek, egy kis kompromisszum :)))

egyébként a belvárosra szavazok.

2011. jún. 23. 01:58
 35/38 anonim ***** válasza:
53%

válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 12:49

Szia!Te nem Pannonhalmi vagy véletlenül?Én is ott lakom. :)

2011. jún. 23. 08:17
 36/38 anonim ***** válasza:

Ide isd mindig eljut a mető,mikor kell,sőt a faluban lakik az orvosunk.SOS esetben kijön,és Ő látja el a beteget a mentő érkezéséig.

Pesten is vártunk a tüdőrákos Édesanyámmal másfél órát mentőre.

2011. jún. 23. 09:36
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Én most a XX. kerületben lakom, aki ismeri, tudja, hogy ez rendes, tiszta környék. De itt is nagyon megnövekedett a forgalom az elmúlt 10 évben. Főleg nyáron, mikor nyitva az ablak, meg lehet süketülni. Motoroznak, száguldoznak fel-alá. Ha tehetném leköltöznék vidékre és állatokat tartanék, zöldséget-gyümölcsöt termesztenék. Bp, főleg a belváros egy árva percig sem hiányozna, utálom a nyüzsit, a koszt, a zajt.
2011. jún. 23. 10:06
 38/38 anonim ***** válasza:

Egyértelműen vidék, vagy legalább egy nagyon kicsi város.

A mentőtől meg csak annyit, hogy szerintem egy eldugott faluba, ahová a kutya se jár, sokkal egyszerűbb kijutni, mint a drága fővárosunkban a duóban úgy szlalomozni, hogy még időben kiérjenek.

2011. jún. 23. 11:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!