Az apám egy állat. Mit csináljak?
Az apu mikor részeg, mindig kiabál és hülyeségeket beszél, sokszor félek is tőle. Nem bánt, de egyszer eltörte a kezemet. A macskánkat megfojtotta csak kézzel, s anyu mikor hazajön, akkor még nagyobb a vaszekedés, s agreszív lesz. Nem bírom már idegileg. Néha apu azt mondja, hogy dögöljek meg, néha pedig 15 vagyok, de az ölébe vesz, hogy a pici lány vagyok, s szeret.
Amit nem értek, csak sejtek, hogy játszani is játszottunk néhányszor. Ő csikizett, s én meg nevettem, de olyan fura és rossz vége volt mindig, hogy megijedtem. A feje és ő is teljesen más lett, vörös és nem is tudom. Ugye csak rosszul gondolom? Ez akkor van amikor már nem a hasamat csikizi,hanem oda nyúlkál. Ugye csak én gondolom rosszul, s az én apám nem csinál olyat? Anyunak még nem mertem elmondani, mert ugyse hinne nekem, meg megint az lenne, hogy én gondolom rosszul.
Ti mit gondoltok erről? Velem van a baj? Az én hibám? Ha nem akkor kié? Semmit se értek már, s legszívesebben meghalnék.
Jézusom!
Semmiképpen sem a Te hibád, ezt tudnod kell!
Nem hiszem, hogy ezen az oldalon meg lehetne oldani a problémádat, bár néhány jó tanácsot kaphatsz.
Ahol viszont segíthetnek:
Hívd őket, vagy legalább írj nekik mindenképpen!!!
Dehogy a te hibád!
Ha van a sulidban szociálpedagógus vagy olyan személy, ami segít nektek mindenféle kérdésekben, akkor fordulj hozzá, senki sem fogja megtudni, hogy miért mentél oda. Vagy vannak segélyközpontok, telefonszámuk biztos fenn van a neten, őket is hívhatod bátran, tanácsot tudnak adni.
szegénykem, elbögtem magam ahogy olvastam amit irtál. :((( hogy mik vannak.
hidd el semiképpen sem a te hibád.
apád részeg szerintem felsem fogja teljesen hogy mit csinál, nemtudom mennyit tudnak segiteni ezek az oldalak amiket a többiek betettek, nemtudom mit lehet ilyen esetben tanácsolni. szerintem probálj bezsélni mégis anyáddal nem kell neki ezt konkrétan elmondani ha nem akarod elég azt mondani hogy te nem birod a veszekedést meg hogy apád iszik, nem tudsz esetleg elköltözni nagymamádhoz vagy ilyesmi?
Kicsi lány, NEM a te hibád!!!!!!!!
Beszélj a suliban az ofővel, vagy vmi rokonnal, pl keresztszülő, vagy idősebb rokon. De a gyerek orvosnak is elmondhatod! Beszélj vkivel, nagyon gyorsan, ne félj!
nagyon sajnálom, hogy ilyen ember az apukád!:-(
szerintem anyukáddal meneküljetek tőle ahogyan tudtok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!