Mit érezhet az, aki megtudja, hogy nemi erőszak következményeként jött a világra?
Figyelt kérdés
2009. márc. 23. 23:56
1/6 anonim válasza:
Erre a kérdésre csak az tudja a választ aki "ebben a helyzetben van".De gondolom elég nagy sokkot kaphat amikor kiderül,hogy nem várt baba volt,sőt inkább egy rossz lidércnyomás útján jött a világra.De aki így született az nem tehet róla,és nem is szabadna evvel foglalkozni.Attól még ő is lehet nagyon rendes ember,kár lenne ha emiatt lelkileg tönkre tenné magát...
2/6 A kérdező kommentje:
Csak érdekel, hogy vajon milyen érzései lehetnek ennek tudatában a szülei felé. Persze, hogy attól még lehet remek ember, miért ne lehetne, pl. ti mit éreznétek?
2009. márc. 24. 00:08
3/6 anonim válasza:
En nem nemieroszakbol szulettem es megis nem vart gyerek voltam. Ezt tobbszor is elmondta az anyum! Mondanom sem kell, hogy mennyire rosszul esik foleg most, igy felnott fejjel! Amugy apum soha nem mondott hasonlokat, igaz mar reg nincs az elok kozott!
4/6 anonim válasza:
Engem is elakartak vetetni,de nem érdekel,semmilyen érzést nem váltott ki bennem!
5/6 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy milyen a viszonya a szülőkkel. Vagyis inkább az anyával, mert remélem, hogy nem az erőszaktevővel él együtt. Ha édesanyám nem az apját látná bennem, és ennek ellenére szeretne, akkor nem lenne lelkiismeretfurdalásom. Az "apámat" viszont halálosan utálnám. Nincs annál undorítóbb, mint egy nőt megerőszakolni.
6/6 anonim válasza:
Az én szüleim is "nem szeretem gyerekek" voltak. Csakhogy abban a korban fogantak, mikor tilos volt az abortusz.És abban a különösen sz.r helyzetben voltak, hogy min2jüknek volt már bátyja, akik tervezett és agyon imádott gyerekek voltak:( Főleg anyummal éreztették, hogy felesleges, azt is megkapta, hogy inkább hagyták volna csecsemőként meghalni,már letelt volna az ezért járó büntetés!!!!:O Így nem csoda, hogy anyumból egy agresszív, szeretni képtelen valaki lett, aki a családját ostorozza minden kudarcáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!