Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek helyesen döntötünk?

Szerintetek helyesen döntötünk?

Figyelt kérdés
az a helyzet hogy 20 éves anyuka vagyok és most nyárra összejött a nyaralás 4 napra megyünk a balcsira van egy nagyon édes és nagyon jó kisbabám aki 21 hónapos és úgy döntötünk a párommal hogy míg mi a balatonon a haverokkal kikapcsolodunk addig kisfiam a sogornőméknél fog nyaralni ez szerintetek helyes döntés kiváncsi vagyok a véleményetekre amúgy sogornőmbe teljesen megbízom mivel van 3 gyereke
2011. jún. 20. 12:26
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
65%

Mi nem megyünk nyaralni nélküle, nem bírnánk és még ennél kisebb korában is volt velünk, nem volt neki kín szenvedés mint azt valaki írta.

De döntöd el, hogy kibírsz-e nélküle 4 napot.

2011. jún. 20. 13:57
 22/28 anonim ***** válasza:
De miért nem viszitek magatokkal nyaralni, ezt nem igazán értem. Mi nyár végén a 4 hós kislányunkkal megyünk nyaralni, még egy kis Ausztria is bele fog férni. Nem mennék nélküle és ez a páromra is igaz. Mi így vagyunk egy család! Mi az, hogy kínszenvedés lenne neki? Az ilyen pici gyereknek majdnem mindegy, hogy hol van, egy a lényeg: ANYA ott legyen mellette! És ez nem azt jelenti, hogy én nem megyek el vásárolgatni a barátnőimmel, kozmetikushoz, romantikus vacsira kettesben a párommal, de hogy egész napokat távol legyek tőle, hacsak nincs rá nyomós okom, az kizárt.
2011. jún. 20. 14:52
 23/28 A kérdező kommentje:
örülök hogy ilyen sokan válaszoltatok és megosztotátok a véleményem azaz igazság hogy nem egészen teljes 4 napra megyünk hanem olyan 3és félre de ez mellékes a lényeg hogy nagyon nyugis természetű és már aludt is máshol vigyázzott is rá más és teljessen el volt sogornőméket imádja mikor ott van szinte teljessen kikapcsol és alíg juttunk neki eszébe mivel ott a 3 gyerek nagyon jól el van velük, ezzen kivűl persze hogy hiányozna de nekünk nem mindig addodik ilyen ezzelőtt 4 éve voltunk nyaralni és most végre összejött, nagyon szeretnénk kikapcsolodni persze biztos eszünkbe fog jutni, de mikor beszélgetek neki a nyaralásról és hogy ő is megy sogornőmhőz nyaralni a gyerekekhez és mit szól hozzá úgye még nem igen beszélget kérdem hogy szeretnél ott lenni, el leszel anya apa nélkül a válasz mindig igen a maga modján persze, már hagytam ott velük nevelési szokásaink nagyban hasónlítanak, mikor ott volt nem hiányolt minket mikor megérkeztünk szeretettel ölleléssel fogadott.
2011. jún. 20. 15:40
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Persze lehetne vinni a csemetét, de az azért nem lenne olyan mint kettesben. Igen is kell egy kapcsolatban csak kettesben lenni, főleg ha 4 éve voltatok utoljára nyaralni. Az év minden napján figyelsz a gyerekedre, ezt te is megérdemled a férjedtől 4 napra, és ő is tőled.
2011. jún. 20. 16:40
 25/28 anonim ***** válasza:

Itt speciel nem a kettesben létről van szó hanem a haverokkal való bulizásról de nem is ez a lényeg :) Minden anya más, ezért nem kérdezném soha másoktól hogy mit tennének. Nekem személy szerint nem férne bele hogy a haverok kedvéért 4 napig ne lássam a gyermekem, ugyanis mi is megyünk a haveri körrel csak épp mi is és egy másik pár is visszük a gyerkőcöket, így is buli lesz, sőt! A gyerek minket nem korlátoz, hanem pont hogy pluszt ad szóval szóba sem jött sem nálunk, sem a másik párnál hogy ne vigyük. 8-an leszünk felnőttel plusz egy 9 és egy 13 hónapos fiúcska.

De van olyan is aki csak gyerek nélkül tud kikapcsolni, nem vagyunk egyformák, mindenki nyaraljon úgy ahogy NEKI magának kellemesebb, ezt körkérdésre bocsátani nem volt túl bölcs dolog mert ezt Neked magadnak kell tudnod.

Ha csak önigazolást vársz (és a kommentedből ezt vettem ki :)) akkor azt is megkaptad, de ha lebeszélést akkor hát azt is megkaptad, szóval nem hiszem hogy előbbre jutottál.

2011. jún. 20. 19:43
 26/28 A kérdező kommentje:
az-az igazság ha a picur velem van minden időmet neki szentelem, ha velünk jönne körülőtte forognék és így sajnos nem tudok kikapcsolodni, nem merem egyedül hagyni soha még ha alszik akkor sem. És még fiatal vagyok egy kicsit bulizni szeretnék és tudom hogy sogornőméknél jó helyen lesz. az az igazság hogy nem akarok felelőtlen anya lenni sajnos azért is érzem emmiatt rosszul magam mert nálunk az a modi hogy mindenkit kibeszélnek és hát nem szívessen veszem azokat a dolgokat amiket rólam mondanak így hát probálok úgy viselkedni hogy ne adjak okot a pletykára, persze ettől ez még nem kerül előtérbe a picur helyett mindig is ő lesz az első. köszönöm az eddigi tanácsokat!!!
2011. jún. 20. 20:36
 27/28 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz azokkal, akik kibeszélnek, menjetek el a 4 napra a pároddal nyugodtan, ha Ti így tudtok kikapcsolni, én is eddig akárhányszor elindultam gyerkőcöstül nyaralni, az nem volt olyan, pedig imádom a gyerekem, mindent megtennék érte, de az nekem nem pihenés. Ez egyedül a Ti döntésetek kell, hogy legyen, ha Ti így tudjátok kipihenni magatokat és feltöltődni, ráadásul a gyerek is jól érzi magát, ahová megy, akkor EGÉSZEN NYUGODTAN MENJETEK!!!!!!! Jó bulizást és pihenést!
2011. jún. 21. 09:57
 28/28 A kérdező kommentje:
köszönöm úgy veszem észre te teljesen megérted a gondolkozásom és persze azt is hogy attól még imádom a kicsi fiamat, persze másnak is köszönöm sőt mindenkinek aki írt így már biztosabban hagyom itt :)
2011. jún. 21. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!