Szerintetek helyesen döntötünk?
Mindenki más, csak te tudhatod hogy nálatok működik-e ez a dolog. Az mondjuk nálam sem indok hogy van 3 gyereke valakinek, ugyanis mindenki máshogy neveli a gyerekét, tehát lehet hogy a 3 gyerekének tök más dolgokat enged meg mint te a tiédnek.
Én annál hagyom ott a gyerekemet aki elfogadja a nevelési elveimet. Meg én azt venném figyelembe még hogy a gyerek mennyire van hozzászokva arra akire rábízom. Ha nem volt még velük nélkülem egy teljes napot sem, akkor nem a 4 nappal kezdeném hanem előtte egy-két éjszakát ott aludna náluk hogy megtudjuk hogyan viseli.
Persze kell a szülőknek a kikapcsolódás, de onnantól hogy valaki gyereket vállalt, első a gyerek érdeke, utána a haverokkal való buli, tehát ha a gyerkőc a "próbaéjszakát" élvezte, és minden rendben volt akkor mehet a 4 nap is :))
mark86
Jaja! Eszetekbe se jusson a gyerek! mulassatok,pihizzetek,
én tuti nem hagynám otthon...főleg nem 4 napra,állandóan idegeskednék és nem tudnék feloldódni,vagy hárman mennénk vagy sehogy. Lesz@rnám a haverokat.
Nyomjátok a pirosat!!!
helyesen,4 nap nem sok,és jó helyen lesznek
unokaöcsém és hugom tavyl 1 és 3 évesek voltak,2 hónapig voltak az ország másik végén nagyinknál.Idén 2 és 4 évesen ismét.
Jó helyen vannak,bár ez már sok idő.Még sincs bajuk
a 21 hós már nem kisbaba. van akarata,félelmei. ez csak akkor oké,ha sokat van a sógórnődéknél,már aludt is ott,és természetes neki. ha nem,akkor nagyon rossz lesz neki.
a fiam lassan 4 éves,a multkor 1 éjszakát anyukámnál aludt-akivel naponta találkozik- azóta csak velem hajlandó aludni és minden nap elmodnja h sírt utánunk.
sztem jól gondold meg
én belehalnék ha 4 napig nem lehetnék velük.. :((( én inkább elmennék velük együtt egy msáik szállásra,esetleg egy mamival,és elmennék bulizni is,de ha kellek legyek ott. mi így nyaralunk. fürdetéstnél,altatásnál mindig ott vagyunk,ugyanúgy az ébredésnél is.
de persze mindenki más.
te tudod,neked mi fér bele.
ha úgy érzed,csalódott és mérges lennél,ha nem mennél,akkor semmiképp ne maradj otthon,mert a végén szegény picin csattanna az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!