Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek helyesen döntötünk?

Szerintetek helyesen döntötünk?

Figyelt kérdés
az a helyzet hogy 20 éves anyuka vagyok és most nyárra összejött a nyaralás 4 napra megyünk a balcsira van egy nagyon édes és nagyon jó kisbabám aki 21 hónapos és úgy döntötünk a párommal hogy míg mi a balatonon a haverokkal kikapcsolodunk addig kisfiam a sogornőméknél fog nyaralni ez szerintetek helyes döntés kiváncsi vagyok a véleményetekre amúgy sogornőmbe teljesen megbízom mivel van 3 gyereke
2011. jún. 20. 12:26
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
80%

Mindenki más, csak te tudhatod hogy nálatok működik-e ez a dolog. Az mondjuk nálam sem indok hogy van 3 gyereke valakinek, ugyanis mindenki máshogy neveli a gyerekét, tehát lehet hogy a 3 gyerekének tök más dolgokat enged meg mint te a tiédnek.

Én annál hagyom ott a gyerekemet aki elfogadja a nevelési elveimet. Meg én azt venném figyelembe még hogy a gyerek mennyire van hozzászokva arra akire rábízom. Ha nem volt még velük nélkülem egy teljes napot sem, akkor nem a 4 nappal kezdeném hanem előtte egy-két éjszakát ott aludna náluk hogy megtudjuk hogyan viseli.

Persze kell a szülőknek a kikapcsolódás, de onnantól hogy valaki gyereket vállalt, első a gyerek érdeke, utána a haverokkal való buli, tehát ha a gyerkőc a "próbaéjszakát" élvezte, és minden rendben volt akkor mehet a 4 nap is :))

2011. jún. 20. 12:40
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Jó döntés. És nem legyen lelkiismeret furdalásod. Egy jó család attól jó hogy a szülők összetartanak, és ehhez igen is kell néha a kikapcsolódás a mindennapi taposó malomból. Ezzel csak jól jár a babátok, ha jó helyen hagyjátok addig.
2011. jún. 20. 12:40
 13/28 anonim ***** válasza:
41%

mark86

Jaja! Eszetekbe se jusson a gyerek! mulassatok,pihizzetek,

én tuti nem hagynám otthon...főleg nem 4 napra,állandóan idegeskednék és nem tudnék feloldódni,vagy hárman mennénk vagy sehogy. Lesz@rnám a haverokat.

Nyomjátok a pirosat!!!

2011. jún. 20. 12:41
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó ötlet, de lenne egy jó tanácsom. Akármilyen kicsi a gyerek, mondjátok el neki az igazat. Ne hazudjátok azt, hogy este jösztök vagy ilyesmi. Mondjátok el, hogy pár nap múlva jössztök, a nagynénivel számolhatják, hányat kell aludni, a lényeg, hogy ne várjon hiába, mert úgy csak rosszabb lesz. Hidd el, ez nagyon fontos.
2011. jún. 20. 12:41
 15/28 anonim ***** válasza:
67%
Nekem magamnak hiányozna a gyerekem amíg ilyen pici :) Mármint egy éjszaka bulizás és kikapcsolódás oké, simán belefér, de 4 teljes nap alatt úgyis hiányozna már ezért a kikapcsolódás nálam nem itt kezdődik, de ez teljesen egyéni beállítottság kérdése.
2011. jún. 20. 12:43
 16/28 anonim ***** válasza:
Jó ötlet, főleg, hogy olyanra bízod, akiben meg lehet bízni. De előtte szerintem szoktassátok hozzá, hidegzuhanyként érné, ha csak úgy otthagynátok egy szinte idegennél...
2011. jún. 20. 12:55
 17/28 anonim ***** válasza:
Nyugodtan és érezzétek jól magatokat! Azonban javaslom, hogy előtte hagyjátok ott sógornődéknél akár csak 1 teljes napra, hogy szokja, ne akkor legyen otthagyva, amikor már utaztok, mert ha bármi gáz van, akkor haza kell jönnötök és ez így mindenkinek rossz lenne. Jó pihenést!
2011. jún. 20. 13:08
 18/28 anonim ***** válasza:

helyesen,4 nap nem sok,és jó helyen lesznek

unokaöcsém és hugom tavyl 1 és 3 évesek voltak,2 hónapig voltak az ország másik végén nagyinknál.Idén 2 és 4 évesen ismét.

Jó helyen vannak,bár ez már sok idő.Még sincs bajuk

2011. jún. 20. 13:13
 19/28 anonim ***** válasza:

a 21 hós már nem kisbaba. van akarata,félelmei. ez csak akkor oké,ha sokat van a sógórnődéknél,már aludt is ott,és természetes neki. ha nem,akkor nagyon rossz lesz neki.

a fiam lassan 4 éves,a multkor 1 éjszakát anyukámnál aludt-akivel naponta találkozik- azóta csak velem hajlandó aludni és minden nap elmodnja h sírt utánunk.

sztem jól gondold meg

2011. jún. 20. 13:23
 20/28 anonim ***** válasza:
50%

én belehalnék ha 4 napig nem lehetnék velük.. :((( én inkább elmennék velük együtt egy msáik szállásra,esetleg egy mamival,és elmennék bulizni is,de ha kellek legyek ott. mi így nyaralunk. fürdetéstnél,altatásnál mindig ott vagyunk,ugyanúgy az ébredésnél is.

de persze mindenki más.

te tudod,neked mi fér bele.

ha úgy érzed,csalódott és mérges lennél,ha nem mennél,akkor semmiképp ne maradj otthon,mert a végén szegény picin csattanna az egész

2011. jún. 20. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!