Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek helyesen döntötünk?

Szerintetek helyesen döntötünk?

Figyelt kérdés
az a helyzet hogy 20 éves anyuka vagyok és most nyárra összejött a nyaralás 4 napra megyünk a balcsira van egy nagyon édes és nagyon jó kisbabám aki 21 hónapos és úgy döntötünk a párommal hogy míg mi a balatonon a haverokkal kikapcsolodunk addig kisfiam a sogornőméknél fog nyaralni ez szerintetek helyes döntés kiváncsi vagyok a véleményetekre amúgy sogornőmbe teljesen megbízom mivel van 3 gyereke
2011. jún. 20. 12:26
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
69%
Nem rossz döntés:)
2011. jún. 20. 12:28
 2/28 anonim ***** válasza:
80%
Tökéletes! Érezzétek jól magatokat!:-))
2011. jún. 20. 12:29
 3/28 anonim ***** válasza:
80%
Egy ilyen kis "babának" csak "kínszenvedés" lenne ha elvinnétek magatokkal...Ha te megbízol a sógornődben akkor nyugodtan vigyázhatnak rá nem lesz semmi baja :)
 4/28 A kérdező kommentje:
köszönöm! kicsit rosszul érzem magam a döntés miatt hogy lehet nem kellene itt hagyni 4 napra de köszi a biztatást :)
 5/28 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon jó! Legalább pihentek ti is egy kicsit.
 6/28 anonim ***** válasza:
63%

Ha megbizol a sógornődben, nyilván jól döntöttél.

Az azonban szerintem semmi nem jelent, hogy van 3 gyereke. Nekem is van 2, a húgomnak is van 1. Viszont a fiamat rábiznám, a lányomat nem. Anyámmal is hasonlóan vagyok: ő 3 gyereket nevelt fel. A lányomat rábiznám, a fiamat nem. Ne kérdezzétek, miért, nem tudom. Egyszerüen igy érzek, racionális oka nincs.

2011. jún. 20. 12:30
 7/28 anonim ***** válasza:
78%
Te is megérdemelsz egy kis pihenést. Nyugodtan rábízhatod a babádat egy olyan emberre akiben megbízol.
2011. jún. 20. 12:31
 8/28 anonim ***** válasza:
80%
4 nap? nam olyan sok. Csak előtte már szoktassátok oda a sógornőhöz, mert ha csak akkor odaviszed és otthagyod, az szörnyű. Előtte már csináljatok főpróbát, akár ottalvósat is, vagy csak hagyd ott kis időre, hogy szokja meg.
2011. jún. 20. 12:31
 9/28 anonim ***** válasza:
77%

szerintem is nagyon jó döntés:) jó helye lesz a sógornődnél:)

neked és a párodnak is biztos jót fog tenni egy kis kikapcsolódás:)jó pihenést

2011. jún. 20. 12:32
 10/28 anonim ***** válasza:
73%
Azonban azt tanácsolnám, hogy az alatt a 4 nap alatt ne nagyon emlegessétek a kicsit pl. mit csinálhat most vagy jaj, Istenem, hogy hiányzik...stb...Próbáljatok magatokra koncentrálni.,úgy lesz értelme a pihenéseteknek. Jó pihit!
2011. jún. 20. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!