Csak nekem annyira rossz, hogy nincs saját szobám?
Ha röhögnek rajtad ezért, akkor csak mond nekik, hogy akkora tuskók, hogy leakad bennük a láncfűrész.
Nekem sose volt saját szobám és sose lesz már. Mégsem érzem, hogy sokat vesztettem volna, vagy hogy a jellemfejlődésemre negatívan hatott volna(egyik válaszolónak üzenem!)
3-man vagyunk egy szobába, a szüleimnek egyszerűen nincs pénzük egy akkora lakásra, hogy mindenkinek jusson egy. Ezt el kell fogadni és kész, legalább megtanulunk egymás mellett élni.
18/F
elég gáz emberek közé jársz már ne haragudj. mi az h kiröhögnek?? abban mi a vicces hogy nincs másik szoba vagy nincs pénz nagyobb lakásra? máshol meg a putriban laknak, azon is röhögnének?? 14 évesen ilyen éretlenek jéézusom -.-
és ne aggódj h nem hívhatsz át senkit nem olyan baj ez..így legalább elmegy a kedved attól hogy egésznap punnyadj otthon..menj ki, vagy a haverok is áthívhatnak téged..:))
nekem sincs, és megbolonduloook :s:S:S:S
nem jöhetnek át a barátnőim, meg nem is akarom, mert nekik mind van sajátjuk, a barátommal is úgy szeretnék együtt aludni, de nem lehet, vagy cak egyszerűen sírni, telefonálni, tovább fenntmaradni, de nem lehet, 8kor lámpaoltás mert 14 hónapos kishugom ott alszik mellettem :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!