Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A családvédelmisek mit tudnak...

A családvédelmisek mit tudnak tenni, ha egy 18 éves fiú rendszeresen veri, terrorizálja és megalázza az anyját?

Figyelt kérdés
Az apja hagyja. A fiúnak egyébként semmi oka nincs rá, az anyja egy intelligens és jól fizetett orvos, aki egész életében kinyalta a fia seggét. Nem tudom mit tehetnék az ügy érdekében. A családvédelmisek mit lépnek ilyenkor? A sérülések egyébként 8 napon belül szoktak gyógyulni, szóval a rendőrségre nem igazán mehet az hölgy.
2011. jún. 18. 13:07
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Ez nem hősködés, odamész mit csinálnak, kinyirnak? Nem tudnak veled semmit kezdeni, épp a te félelmedről szól az egész, hogy azt hiszed ehhez egy hős kell aki megoldja.

Nem, ehhez te kellesz félelem nélkül.

Ha lesznek olyan ostobák, hogy téged is bántanak anyukád után az neked csak jó, még egyértelmübb az ügy. Olyan nagy bajba keveredhetnek ott fél perc alatt hogy ki sem engedik őket, ha ezt dolgot jó ütemben, jól intézed.

És hogy estleg közben bántva leszel? ÉS?? Akkor mi van? Ez már rég nem rőlad szól, majd a sebeidet nyalogatod késöbb, itt ez most anyukádról szól, tessék menni neki segiteni.

Ha nincs párod akkor egyedül, nem fog senki sem kinyirni, túlzásokba ne essünk.

2011. jún. 18. 13:56
 32/34 anonim ***** válasza:

Anyukád majd keres ott állást, ahol te élsz. Max elmegy takarítani, vagy valami, amíg nemt alál normállis munkát !

De ha anyám felhívnak, hogy verik otthon, nem érdekelne, hogy tanuló vagyok, neki meg nincs munkája,rögötön vinném magamhoz .

Nem érzed a súlyosságát ? INkább hagyod, hogy verjék anyádat, mert te tanuló vagy ?

Ez a hihetetlen !!!!

2011. jún. 18. 14:09
 33/34 anonim ***** válasza:
Még annyit tennék hozzá, hogy anyud sajnos, magának kereste a bajt.Én két fiút neveltem fel,de soha, még a legvadabb kamaszkorokban sem jutott eszükbe, hogy kezet emeljenek rám.Sőt előbb lecsapták volna azt, aki erre biztatta volna őket.Ez most is így van, pedig sokkal magasabbak, erősebbek nálam.De szeretnek, tisztelnek.Anyud valamit nagyon elrontott!Attól még segítened kellene neki, de nélküle nem tudsz.Ha ő nem akarja, akkor nem fog menni.Tehetne feljelentést, távoltartást, hiszen felnőtt az öcséd.De nem teszi, mert szereti.Passz, a kör bezárult.
2011. jún. 18. 15:02
 34/34 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, elkövettél egy nagy hibát. Mégpedig azt, hogy egy olyan oldalon tetted fel a kérdésedet, ahol az intelligens emberek száma 5% alatt van. Megy a szájhősködés, meg az oltogatás, de értelmes választ senki nem tudott adni. Még az sem, aki állította, hogy volt már ilyen helyzetben és megoldotta... akkor írja le, hogyan. Gerinctelen ember, aki ilyen helyzetben még támad, hogy még ennél is rosszabbul érezd magad. Az a szomorú helyzet, hogy tényleg nem nagyon van olyan szervezet, ami segítene rajtad - a rendőrség ezt magasról lesz@rja. De természetesen az sem megoldás, hogy odamész egyedül és két férfival szétvereted magad, hogy elvidd anyukádat a semmibe, és eltarts két embert 50 ezer forintból (amennyit tanulás mellett esetleg keresni tudnál. Kíváncsi vagyok, a szájhősök hogyan oldanák ezt meg. Én az egyetlen lehetséges megoldást abban látom, hogy ha sikerülne összefogni barátokkal, rokonokkal, bárkivel, akiknél több a hely, és esetleg oda tudna költözni kis időre, hogy mellette a munkáját is meg tudja tartani. És ha ezek után is zaklatnák, esetleg egy távoltartásit kérni. Nem tudom, mit lehetne még ezen felül tenni.
2011. dec. 19. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!