A családvédelmisek mit tudnak tenni, ha egy 18 éves fiú rendszeresen veri, terrorizálja és megalázza az anyját?
Na most várjunk itt egy picit.
Anyádat kinozza a fia, apukád beleegyezésével.
Te 300kim-re vagy és ha odamennél sem tehetnél semmit mert a testvéred téged is bántana.
És akkor mivan? Bántson, lesz egy monoklid, nagy dolog, de ezért nem hagyom hogy anyámat bántsák. Odamegyek és leorditom a fejét, ez a minimum. Ha hozzámnyúl csak rosszabbul jár, az biztos hogy olyan balhét kiverek hogy az utca összeszalad, ezt pedig már elég nehéz lesz kimagyarázni.
Ternészetesen mindez akkro igaz, ha anyukád nem túlzott el semmit sem mikor elmesélte a sztorit. Ha igy van ahogy irod, itt öcséd és apád csak veszithetnek, még akkro is ha öcséd pénzbehajtóként él, itt jól nem járhatnak. Természetesen csak egy esetben, ha te hajlandó vagy fellépni anyád érdekében.
"Nem gondolod ,hogy összeverekedek két férfival a semmiért"
Te miről beszélsz? Anyádat terrorizálják, ez semmi?
Fél percig nem hagyom, nemhogy itt körkérdésként érdeklödjek hogy smit kéne csinálnom. És pont lesz lesz@rom hogy kapok abban a helyzetben majd két pofont, annál jobb, még feljelentést is tudok tenni.
Mielött azt hinnéd hogy a levegőbe beszélek én ezen a helyzeten már túl vagyok és meg is oldottam.
Szóval ne tökörésszél itt, hanem tessék kézenfogni a párodat és meglepni a szüleid házát egy látogatással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!