Ha nem szereted a gyerekeket, akkor miért nem?
Én nem szeretem őket. Szó szerint felidegesítenek egy másodperc alatt. A kisbabákkal meg egyáltalán nem tudok mit kezdeni. Úgy vagyok velük, mint a elefánttal az állatkertben : aranyos, de otthonra nem kéne.
Én úgy érzem, hogy belehalnék, ha a nap 24 órájában egy kisbabát kéne gondoznom. Mondjuk nem is akarok gyereket. Más hogy van ezzel?
Te nem voltál kisgyerek? :D:D
Úristen...
Akkor gondolom nekem...
Igen, voltam gyerek. És ? Biztos volt olyan, akit idegesítettem. De ez még mindig nem változtat az álláspontomon.
ruhellem a gyerekeket...
a nyavogos, selypitos, visitos hangjukat
utalom ha kacagnak, ha sirnak, ha megszolalnak, ha egyaltalan kinyitjak a szemuket.
francnak kell gyerek...jobban nem is tudnam utalni oket.
21 eves vagyok, es au pair. van tapasztalatom gyerekekkel...es tapasztalataim szerint napi 5 ora is rohadt nehez gyerekekkel, nemhogy allandoan korulottuk lenni..
Mert nem ok vannak korulotted, hanem te korulottuk...mert semmire sem kepesek egyedul, csak histzini, hazudni, csalni, lopni, s hulye paraszt lenni, s meg meg sem csaphatom miatta..
fuj!
Attól nem rossz ember valaki, csak mert nem szereti a gyerekeket.
Jó lenne, ha megértenétek végre.
itelkezni, azt mindenki tud.
de van olyan ember akibe felmerult mar a kerdes, vajon miert nem akar egy no egyaltalan gyereket?
Kulonben is, mas elete nem lesz kevesebb attol, ha en, te, o nem akar gyereket, akkor minek itelkezni?
En sem vagom senki fejehez, h miert kell neki gyerek..peddig sokszor nem ertem meg, h bizonyos emberek miert vallalnak gyermeket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!