Téged megérintene egy volt barátnőd halála, vagy balesete?
Olyanra gondolok akivel már nem vagy jóban. És akit te ,,hagytál el" (pl. egy idő után nem foglalkoztál vele).
Bocsi a témáért.
Hát, mostanában eléggé összejöttek a dolgok, mert már nincs is kivel lennem. Nem elég, hogy a családomra nem számíthatok, most már barátnőm sincs.
Megfordulni megfordult a fejemben, hogy..
Kedves Kérdező!
Igen,megviselne nagyon is a halála.Hiszen egyszer jóban voltunk,nem számít,hogy azóta mi történt.
Az utolsó bejegyzésedre pedig: Hidd el,hogy minden ember életében vannak nagyon rossz periódusok.De nem szabad feladni!Akkor sem,ha egyedül érzed magad és úgy érzed nincs ki út innen.Tenni tudsz a boldogságodért akkor is,ha magatehetetlennek érzed magad és elhagyatottnak.A halál a legrosszabb döntés.Az már baj,ha döntés.Gondolj bele hányan halnak meg értelmetlenül,úgy,hogy nem akarják azt.Hányan vannak,akik cserélnének veled.Na az a magatehetetlenség.
Ui.:Keresd meg a barátnődet,vedd fel vele újra a kapcsolatot!Sosem késő...
Senki nem vette eszre a kerdezo utolso hozzaszolasat? Azon gondolkodik, ha ongyilkos lenne, vajon hianyozna e a baratnojenek.
Kerdezo, egeszen biztos! De mivel nem tudsz visszajonni, hogy meggyozodj rola, fentrol sem tudod lesni, hogy mennyire hianyoznal neki, igy ne tedd.
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 02:11
Azért nem akarom én kezdeményezni újra a barátságot, mert ő hagyott magamra, egy másik lányért, pedig mondta, hogy én vagyok a legjobb barátnője és hogy szüksége van rám. Én mondtam, hogy adok második esélyt, meg hogy nem haragszok rá (bár most igenis haragszok rá). Persze nem foglalkozott velem többet és én beakarom bizonyítani, hogy megvagyok nélküle is.
Akkor hát bizonyítsd be, hogy megvagy nélküle!!!
Leírom a történetemet...
volt egy barátnőm, akivel elválaszthatatlanok voltunk (legalábbis azt hittem:-S). Gimiben volt, mindent együtt csináltunk, együtt mentünk mindenhova, éjjeleket beszélgettünk át...Aztán 3-ban lett barátom. Tudtam már akkor, illetve éreztem, hogy ennek nem tud velem együtt örvendeni (pedig nagyon szerettem a srácot és még azóta is együtt vagyunk, úgy látszik már "örökre"). Szóval nem tudott velem örvendeni, mindig megjegyzéseket tett, borzasztó féltékeny volt, pedig nem hanyagoltam el, csak lett valaki mellé, aki legalább annyira fontos volt számomra. Ez így évig így ment...én próbáltam vele erről beszélni, de ő továbbra sem tudott változni. 4-ben annyira elsúlyosbodott a helyzet, hogy az egész osztályt ellenem fordította, a "barátnőm"...mikor megkérdeztem miért csinálta azt mondta, mert "féltékeny volt, s kicsit azt akarta nekem is legyen rossz, és bocsássak meg"...
Azóta számtalanszor próbáltam úgy igazán megbocsájtani, de nem tudtam...Illetve lehet, hogy valamennyire megbocsájtottam, de felejteni nem tudok, pedig már 4 éve történt...Azóta is fáj...DE emiatt eszembe nem jutott semmi HÜLYESÉG, mert amire készülsz az az. Egy ilyen "barátnő" nem érdemli meg, hogy kárt tegyél magadban. Szerintem inkább keress egy másik lányt, aki igazi barátnőként szeret Téged. Nem írod hány éves vagy, de gondolom elég fiatal, ha ennyire érzékeny vagy....
És hogy a történtemet befejezzem...a "barátnőm" azóta is irigykedik, gondolom, mert én egyetemre jöttem, a párommal azóta is együtt vagyunk. És rajta kívül van barátom akire számíthatok. Szóval én bebizonyítottam, hogy megvagyok nélküle is...Tényleg, hetek, hónapok múlnak el, hogy már rá sem gondolok!
Kislány, nehogy hülyeséget csináljjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
21-L
Igen, de legalább neked van barátod.
Nekem még az sincs. :(
Kedves Kérdező! 19:16 vagyok
Majd lesz barátod, sőt még barátnőd is!
Ez most egy nehezebb szakasz, mindenkinek van ilyen, és hidd el, lehet még rosszabb is!
De nem szabad feladni, és nem szabad menekülni!!!
Ha lehetőséged van rá, nézz körül és járj új társaságba, ismerkedj új emberekkel, keress új hobbyt magadnak! Hisz ha egy területen rendbe tudod tenni az életed, a többi már jönni fog.Gondolj bele,ha vidám és jókedvű vagy a pasik is rögtön észrevesznek majd!
Hajrá! És fel a fejjel!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!