Téged megérintene egy volt barátnőd halála, vagy balesete?
Olyanra gondolok akivel már nem vagy jóban. És akit te ,,hagytál el" (pl. egy idő után nem foglalkoztál vele).
Bocsi a témáért.
Igen.
Mondjuk nem teljesen világos milyen kapcsolatra gondolsz. Két lány közti barátságra vagy párkapcsolat? De lényegében mindegy. Mert:
Az "elhagyás" kulturált emberek között nem feltétlen jár együtt haraggal. Hiszen egyszerűen csak nem fér meg egymás mellett a két ember, tök mindegy milyen jellegű a kapcsolatuk. És ezt mindkettő érzi és jobb hagyni a másikat. Ilyen elhagyott barátnővel kapcsolatos tragédia megérint... De szerintem haraggal végződő elválás után is megérintene...
Két lány közötti barátságra gondolok.
Hát mondjuk nekem volt egy barátnőm és nagyon jól elvoltunk. Sosem volt semmi gond. Ráadásul volt bennünk két közös dolog amit másokban nem találtunk meg. És ennek nagyon örültünk.
Hát hogyha kórházban lévő elhanyagolt barátnődet akarod felkeresni, de nem tudod tegyed-e... Szerintem tedd!
Jól esne neki biztosan, hogy azért gondolsz rá. És segíthetnél kilábalni neki a lelki bajból, mert ha öngyilkos akart lenni, akkor ott baj van!
Engem biztos megviselne.
Ilyenkor az jutna az eszembe, hogy hol csúszott el az ő élete,hogy ilyenre vetemedik, és vajon ha még jóban lennénk, akkor is így történne e?
Kedves Kérdező! Ugye nem töröd semmi butaságon a fejed???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!