Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Téged megérintene egy volt...

Téged megérintene egy volt barátnőd halála, vagy balesete?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok akivel már nem vagy jóban. És akit te ,,hagytál el" (pl. egy idő után nem foglalkoztál vele).

Bocsi a témáért.

2011. jún. 17. 16:00
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
És ha úgy fogalmazok, hogy halál alatt öngyilkosságot értek, baleset alatt öngyilkossági kísérletet (pl a kocsi elé ugrik de nem hal meg hanem csak kórházba kerül).
2011. jún. 17. 16:13
 12/28 anonim ***** válasza:
69%

Igen.

Mondjuk nem teljesen világos milyen kapcsolatra gondolsz. Két lány közti barátságra vagy párkapcsolat? De lényegében mindegy. Mert:

Az "elhagyás" kulturált emberek között nem feltétlen jár együtt haraggal. Hiszen egyszerűen csak nem fér meg egymás mellett a két ember, tök mindegy milyen jellegű a kapcsolatuk. És ezt mindkettő érzi és jobb hagyni a másikat. Ilyen elhagyott barátnővel kapcsolatos tragédia megérint... De szerintem haraggal végződő elválás után is megérintene...

2011. jún. 17. 16:14
 13/28 A kérdező kommentje:

Két lány közötti barátságra gondolok.

Hát mondjuk nekem volt egy barátnőm és nagyon jól elvoltunk. Sosem volt semmi gond. Ráadásul volt bennünk két közös dolog amit másokban nem találtunk meg. És ennek nagyon örültünk.

2011. jún. 17. 16:16
 14/28 anonim ***** válasza:
25%
Ha nem miattam: szegény. Ha miattam: de jó, hogy megszabadultam egy őrülttől. Bár az első esetben is támadna hasonló gondolatom: jó, hogy vége lett, túl nagy teher lett volna nekem egy depressziós.
2011. jún. 17. 16:16
 15/28 anonim ***** válasza:
69%
Ja, hogy nem kapcsolat. Akkor bűntudatom lenne, hogy nem vettem észre a problémát.
2011. jún. 17. 16:17
 16/28 anonim ***** válasza:

Hát hogyha kórházban lévő elhanyagolt barátnődet akarod felkeresni, de nem tudod tegyed-e... Szerintem tedd!

Jól esne neki biztosan, hogy azért gondolsz rá. És segíthetnél kilábalni neki a lelki bajból, mert ha öngyilkos akart lenni, akkor ott baj van!

2011. jún. 17. 16:17
 17/28 A kérdező kommentje:
Nem. Itt rólam van szó. Arra vagyok kíváncsi, hogy vajon hogy esne neki hogyha történne velem valami..
2011. jún. 17. 16:19
 18/28 anonim ***** válasza:
Korfüggő.Fiatal lánykoromban én is" belehaltam" egyik osztálytársnőm öngyilkosságába, pedig addig már találkoztam néhány halálesettel.Nagyapáméval, nagyanyáméval.Nem voltam még 18 éves sem, de a szüleim már nem éltek.Idővel hozzászokik egy asszony, ahogy egyre több ismerőse távozik, és már nem ijesztő a halál.Sőt, már felismered, és félni csak az ismeretlentől szoktunk.Belenyugszol abba, amin változtatni nem tudsz- ez az időskor ajándéka.
2011. jún. 17. 16:23
 19/28 anonim ***** válasza:
Engem megviselne nagyon. Főleg, ha mondjuk elhagyom X hónapban, és rá 3-4 hónapra történik. El sem tudom képzelni milyen lehet. Nekem most van barátom 5 éve. Jajj... nem is tudok mit írni! :( Apumat is korán elvesztettem szóval...
2011. jún. 17. 17:45
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Engem biztos megviselne.

Ilyenkor az jutna az eszembe, hogy hol csúszott el az ő élete,hogy ilyenre vetemedik, és vajon ha még jóban lennénk, akkor is így történne e?

Kedves Kérdező! Ugye nem töröd semmi butaságon a fejed???

2011. jún. 17. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!