Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha rosszul neveltek?

Mit tegyek, ha rosszul neveltek?

Figyelt kérdés
Rossz minták, abnormális viselkedés, a felelősség teljes hiánya, nincsenek stabil alapok. Egyszerűen rossz szülő. Tizennyolc vagyok és érzem, hogy rosszul neveltek fel. Elvált szülők, édesanyám nevelt(?) fel, bár már évek óta rossz a kapcsolat. Nem akarok olyan lenni, mint ő. Ettől félek. Jó ember, anya, feleség akarok majd egyszer lenni, de nem tudom hogyan kell, hiszen itthon nem kaptam meg semmit sem. Mit tehetnék?
2011. jún. 17. 13:26
1 2
 1/18 anonim válasza:
100%
Ez már önmagában jó dolog,hogy felismerted a problémát,csak ne kényeztesd el majd túlságosan a leendő gyermekedet:)
2011. jún. 17. 13:30
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el beletanulni mindenbe önmagadtól:)
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Barátok! Barátok segíthetnek ezen. Meg hát adnék tanácsokat, csak nem akarok fölöslegesen "okoskodni" vagy megfogadod vagy nem.

Vannak igazi barátaid? Hova valósi vagy?

4/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod hogy mi a rossz viselkedés, tudod azt is mi a jó...csináld azt....
2011. jún. 17. 13:31
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Ja és az 1.válaszolónak is igaza van, hogy már maga az jó, hogy felismerted és tudod, hogy milyen Nem akarsz lenni... Már csak arra kell rájönnöd hogy milyen akarsz lenni, és hogyan:))
2011. jún. 17. 13:32
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Meg kell próbálni ''jónak''lenni,bár tudom,hogy

nem könnyű.Ugyszint ilyen életem volt,az én szüleim nem váltak el,így a szemem(ünk)előtt marták egymást,csalták,

hazudoztak(főleg anyám)egymásnak!Hidd el ez sem volt jobb!

De azért igyekeztem leérettségizni,majd munkába állatm és magam tartottam el,sokat dolgoztam,volt barátom!De sajnos néha-néha előtör belőlem az,hogy tönkretették az életemet!:(Néha kiabálok,bár próbálok nagyon uralkodni magamon!28 N

2011. jún. 17. 13:32
 7/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat!

3.! Budapesti vagyok, vannak barátaim, bár mostanában szeretek egyedül lenni. Nyugodtan adhatsz tanácsot ha úgy gondolod, hasznos lenne. Nem veszem okoskodásnak. Legalább valaki mond valamit...

2011. jún. 17. 13:39
 8/18 A kérdező kommentje:
(nekem)
2011. jún. 17. 13:39
 9/18 anonim ***** válasza:
Ahogy előttem is írták, az egy jó dolog, hogy felismerted, a másik, amire rá kell jönnöd, hogy akkor változtatnod kell. Tájékozódj, olvass, ismerkedj, tanulj tovább, hogy fokozatosan tanulhass bele az életbe is.
2011. jún. 17. 13:40
 10/18 anonim ***** válasza:
Még mindig megtanulhatod onnan, ahonnan felismerted, hogy rosszul neveltek.
2011. jún. 17. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!