Gáspár Győző és felesége Gáspár Bea (Győzike Show) ilyen rosszul nevelték ifjabbik lányukat Virágot hogy ilyen sok mindent megenged magának vagy csak ez is megvan játszva mint a többi dolog?
Rosszul neveltek? Sehogysem neveltek, ezert ilyen a kislany. En inkabb pofoznam fel az apjat, es az anyjat a kislanynak, honnan tudna az a nyomorult gyerek, hogy hol a hatar, amikor mindent megengednek neki.
En egyszer talalkoztam vele, es a nagyszulokkel (Gyozi szuleivel) a Pizza Hut-ban. Mondom neki, szia kis Virag, hogy vagy, milyen szep lufid van...stb.
Olyan mergesen nezett ram, es rantotta el a fejet, a nagyszulok persze szegyeltek magukat.
Hat, a szuloknek kell szegyelniuk magukat, nem pedig nyomorult kolyoknek (szerintem).
Szia!
Én pont ezt szerettem volna megkérdezni egyik nap, hogy normális-e, hogy e 6 éves gyerek még cumizik? Konkrétan én is a Virágra gondoltam, mert nem rég láttam róluk egy képet az egyik újságban, kivolt rittyentve a kiscsaj mint a fene a cumi meg ott lógott a szájában. Én nem nézem a Győzike show-t / régen néztem/ bőven elég már az amit az előzetesekben látok. Szerintem a Virág viselkedése nincs megjátszva, biztos, hogy ilyen lehet. Köszönheti ezt a "drága szüleinek" ! Hogy fog ez iskolába menni? Nem hinném, hogy oda beengedik a cumit! Lesz a szülőknek még elég bajuk ezzel a kislánnyal. Talán nem azzal kellett volna foglalkozniuk, hogy most éppen melyik show-ban szerepeljenek meg éppen mit találjanak ki magukról, hogy mindig címlapon legyenek.
Ez az én véleményem. Ja, a pofon már rég járt volna...
2.válaszoló vagyok.
mondtam,hogy mi pár házzal arrébb lakunk.Hozzáfűzöm,Bea alig van otthon...Anyuval szokott néha 1-2szót váltani,és mindig mondja,hogy ma Pestre megyek fotózásra,holnap a fodrászhoz meg kozmetikushoz stbstb...Szilvi(Bea testvére) elég sokszor van Virággal..De ő nem tudja "megnevelni",de ez nemis az ő feladata...Győzi meg télleg alig van otthon...Mindig akad valami dolga...Amikor épp' nem forgat az rtl,akk 2kocsi szokott általába állni a ház előtt,és meglepő módon az egyikkel Bea,a másikkal Győzi megy...És nem sűrűn vannak ott a kocsik..Sőőt..Az,hogy mindkettő ott van ritka.(Nem mintha azt "lesném" csak a bolt arra van,így naponta elmegyek a házuk előtt)
Szóval nem igazán van "idejük" Virággal foglalkozni,de amikor otthon van valaki(Bea vagy Győzi vagy mindketten,akkor mindig elviszik valahova Virágot.Játszó,séta,kirándulás stb...
Viszont az erdekes, hogy a nagyobbik lany normalis. Annak ellenere, hogy mennyi penzuk van, es mindent megkaphat, teljesen normalis, es jo tanulo az iskolaban is. Furcsa ver szorult ebbe a kicsi lanyba, mert ha az anyjuk a Bea nem nevelte a nagyobbikat sem, akkor hogyan lett ilyen normalis tinedzser?
Teljesen ellentetje a ketto gyerek, pedig ugyanazok a szulok. De talan az lehet a baj, hogy amikor megszuletett, akkor kezdtek ok felkapottak, sztarok lenni. Es a Gyozi, Bea sem tudjak feldolgozni ezt a sztarsagot. Ezmiatt lehet ez a rendetlen viselkedese a kicsinek, mert jonnek-mennek, program program hatan, es nagyon nagy nyugtalansagban elnek. Egy kicsi gyereknek pedig kotelezo a nyugalom, ha nem kapja meg, magatartasi zavarok jelentkeznek. Es Viragnak az van, magatartasi zavara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!