Milyen autóval törte összemagát Gáspár Evelein? Győzike lánya?
Figyelt kérdés
2011. szept. 29. 18:56
1/8 anonim válasza:
Új, piros Fiat 500-assal, amit állítólag a nagyapjától kapott.
3/8 anonim válasza:
Hát harmadik válaszoló, te nagyon bunkó 'ember' lehetsz. Egy csepp emberség nem szorult beléd! Ártott neked valamit az a lány?? Nem tudom, mit szólnál ha valamelyik családtagoddal történne ilyen!?
4/8 anonim válasza:
Tök mindegy, a lényeg, h idióta kislányoknak nem kell jogsi. Megkapta, és hopp, bele is szállt egy kanyarba. Ez van, most megtanulja, h nem kell menőzni, meg 200-zal száguldozni, és h Győzike kislányaként is sebezhető ember.
5/8 anonim válasza:
Egyébként is valaki átkot rakott a családra,azért történhetett ez is/meg apuka adócsalása is bizonyára/...ő mondta a híradóban.
6/8 anonim válasza:
Gáspár Evelin balesetet csinált?
Honnan tudjátok?
Én nem hallottam ilyesmit.
8/8 carl badog válasza:
Ki az a Trab Antal?
A gyökér szülei úgy "nevelték", hogy azt hitte neki alanyi jogon "jár" a vezetni tudás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!