Szerintetek Győzike milyen katona lenne?
Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 18:08
1/9 compactegon válasza:
nyafogós - sírós. de megnézném legalább az alapkiképzését! de úgy, hogy nem lehetne félbehagyni (mint minden mást, amibe belekezdet...)
3/9 anonim válasza:
Nem tudom, nem is érdekel :D
De szerintem is nyávogna, hogy ő ezt nem bírja és felhagyna a dologgal.
4/9 anonim válasza:
Ez nagyon kígyó!
:D
remélem ez kielégítette kíváncsiságod :D
5/9 sacsa válasza:
Ő lenne az egy személyes hadsereg.
6/9 anonim válasza:
Már a bakancs megkötésénél depressziós lenne és elmenne egy műtétre hogy teleszúrják mindenféle hülyeséggel.
7/9 anonim válasza:
semmilyen mert nem menne át fizikai részén felvételnél..
de szakácsnak vagy hentesnek elmehetne vagy koporsó készítőnek a hadseregbe
8/9 anonim válasza:
Már ne haragudj, de Győzike még a Celeb vagyok, ments ki innen c. műsor kiképzését sem bírta. Amikor kígyós feladat volt, felkiáltott, hogy jaj ez nagyon kígyó! Ezzel mindent megmagyaráztam.
9/9 anonim válasza:
Hát szerintem titkos fegyver... Meglátja az ellenség és elkezdenek röhögni... aztán szórakozásból a lábát lőnék,hogy táncoljon(: Gondolom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!