Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az apámat utálom, mit csinálja...

Az apámat utálom, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Megpróbálom dióhéjban!

Az apámmal vannak gondjaim!Világ életemben voltak!

Kicsi koromban állandóan vert,nem mindig azért mert rossz voltam!Tök mindegy hogy utcán vagy liftben vagy máshol!

Aztán tini lettem és felül kerekedtem rajta így megállt a veréssel!Azóta undorodom tőle,idegesít bármit is mond,idegesít ahogy megy,ahogy beszél,MINDEN!Egy kedves szóval nem bírnám jellemezni!

A közelében sosem vagyok nyugodt...sőt...már ott tartok hogy ki akarom zárni az életemből,félek ha terhes leszek annyira fel fog bosszantani hogy baja lesz a gyereknek az idegtől,eszem ágába sincs oda adni felügyelet nélkül a gyereket,bármennyire is a nagyapja lesz!Ezen felül mindent megkaptam amiért csak elf*ngottam magam,segítenek a mai napig,csak hogy ez mind vezeklés a részéről....Mit tegyek?

Hogy példát is írjak:azért kaptam mert alsós koromban,talán 4.ben mindenki haza ment a suliból csak én maradtam ott!Egy órát vártam rá,meguntam és haza mentem!10 percre volt a suli tőlünk és reggel már egyedül mentem csak haza nem!Erre elkerültük egymást és mire haza ért elkezdett gyepálni mert én haza mertem jönni,a wc-be menekültem előle de oda is utánam jött!

Biztos féltet,de nem egy pofonról beszélek!

Volt hogy hurkásra vert nadrágszíjjal mert vissza pentyegtem neki,anyu borogatta a hurkáimat!

Volt hogy a hajráf 3 felé tört akkora pofont adott!

Volt hogy a kapualjban rúgott belém mert valami nem tetszett neki!

És ami a legszörnyűbb...nem emlékszem már miért de a konyhába szaladtam a verés elöl és már annyira féltem tőle hogy kést fogtam rá!

Nem mondom azt hogy sosem érdemeltem meg egy két atyai pofont,de nagyon kevés volt az mikor csak ennyi volt!Úgy elborult az agya hogy szerintem észre sem vette mennyire üt!Gyermek pszichiátrián kötöttem ki tizenévesen,depresszióval!:S

Lány vagyok,KISLÁNY voltam mikor így megvert számtalanszor!Így vissza gondolva nem emlékszem mindenre de mennyi minden kellett ahhoz a kést fogjak a saját édesapámra lány létemre?:S Szégyellem is magam,de közben meg le tudnám köpni annyi harag van bennem!

Ráadásul most öregszik...egy valamit 32szer mond el,huszonéves dolgokon lovagol,motyog az utcán,mindenkibe "beleköt"(odamegy beszélgetni),krákog,büdös,és mások előtt olyan mocskosan beszél mint a kocsis és ordibálva beszél amitől nekem megy fel a pumpa!A páromat sem tartja tiszteletben ha ott vagyunk,kitereget olyan dolgokat ami hiába a párom nem épp publikus...Olyan szinten hányingerem van tőle hogy elmondani nem tudom!Még is mit kéne tennem?Majd féljek attól ha esküvőm lesz milyen műsort csinál?Majd ha gyerekem lesz féljek attól hányszor pofozza meg?Vagy épp hogy beszél,kit szid majd a kicsi előtt?

Miatta költöztem el otthonról,de sajnos napi rendszerességgel találkozunk!Az a nagyon nagy szerencsém hogy párom megért,próbál nyugtatni és támogat,de így se tud legtöbbször higgadtan tartani!:S

Ha valamit zavarosan írtam le kérdezzetek és leírom újra másképp!

Köszönöm előre is a válaszokat!

2011. jún. 16. 20:48
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Bízzunk benne, hogy ha "ilyen" találnál lenni a gyerekeddel, a párod úgy vág ki mellőle, hogy a lábad se érje a földet, és egy darabig max. fényképről láthatnád. Bármelyik más normális szülő is ezt tenné...
2011. jún. 18. 14:07
 22/33 A kérdező kommentje:
Az biztos!De én mindent megteszek csak azért hogy még véletlenül se hasonlítsak rá!
2011. jún. 18. 15:31
 23/33 anonim ***** válasza:

bocs,hogy ezt mondom,de apád egy GUSZTUSTALAN FÉREG!!HOGY SZÁRADNA LE A KEZE!!A gyerekedet meg nehogy a közelébe engedd..de én csak azt nem értem,hogy ha anyud látta,hogy apukád így megvert,és hogy depressziós lettél,miért nem hagyta ott a büdös francba?:/

(am az én apám se normális..sosem ütött meg,neki a lelki terror a "szakterülete",és én is kezdek kikészülni,szerencsére az én szüleim elváltak,így csak hetente kell látnom.)

14/L

2011. jún. 18. 15:41
 24/33 anonim válasza:
35%
Hallgasd meg vele Justin Bieber Baby dalát.XD
2011. jún. 18. 15:55
 25/33 anonim válasza:
0%
Hallgasd meg vele Justin b...r (ki se írom a nevét) egyik zenéjét.
2011. jún. 18. 15:57
 26/33 anonim ***** válasza:
Szerintem is, ha lesz gyerek, vagy esküvő, egyikhez sem kell köze legyen a drágalátosnak. És valahogy oldjátok meg, hogy csak anyukád segítsen, vagy mondj le a szülői segítségről, és te se menj hozzájuk. Mert nem állapot, hogy naponta találkozzatok. Így nem ér semmit a külön lakás. Komolyan, minden függést meg kell szüntetned apádtól, és minden kapcsoaltot is, legalább egy időre. És anyukád sajnos ugyanúgy hibás, amiért eltűrte. És még mindig tűr. Értem én,hogy már ő nem költözhet el, de attól még ellentmondhatna apádnak. És mivel kevesebb ő, mint apád? Ha nem kevesebb, akkor meg miért nem lehet, hogy az ő akarata érvényesüljön apádé helyett? Álljon ki magáért... és te is.
2011. jún. 18. 15:57
 27/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!És sajnos abszolút nem haragszom a válaszokért!Ez van és valahol örülök hogy így gondoljátok,legalább tudom hogy nem én reagálom túl!

Igen anyu is hibás volt hogy nem vitt el tőle még kicsi voltam!De anyu...olyan...nem tudom rá a szót...Ő ANYU!Olyan védtelen,sebezhető,és abszolút nem nagy szájú!Ő nekem nagyon fontos és őt bármi áron megvédem!

Volt hogy nem egyszer szembe szálltam apámmal,kicsi koromban ugye a kés menekített ki,aztán nagyobb koromban már oda álltam neki,de akkor már nem ütött meg!Pedig akkor már lett volna eszem mondjuk egy látlelethez vagy épp vissza adni!Úr Isten,én ezt a mai napig nem tudom feldolgozni hogy ilyeneken kell járjon az eszem!:S:S:S

Az összes válasz az amit már én is régóta fontolgatok,csak olyan nehéz!De most erőt veszek magamon és megpróbálunk messzebbre elköltözünk,más megoldás nincs!Így hátha az én idegrendszerem is helyre áll!

Egyébként a 14 ÉVES VÁLASZOLÓMtól kérdezném hogy te hogy bírod és mit csinál?Mármint miben merül ki a lelki terrorja?Nagyon sajnállak,főleg hogy te is lány vagy!:( Nem szabadna ilyeneknek megtörténnie!Remélem nem hagy benned maradandó nyomot!

2011. jún. 18. 19:04
 28/33 anonim ***** válasza:
Őszintén kívánom, hogy a saját családodban, a saját párod, és leendő gyereked mellett végre megtaláld azt a nyugalmat és boldogságot, amihez mindenkinek joga van. Anyukádat nagyon sajnálom, bár tudom, hogy nagyon sokan élnek úgy, mint ő. Csak nem volna szabad így belenyomorodni egy örömtelen, félelmekkel, és szomorúságokkal teli életbe. Mert ez az egy élete van neki is, ennél többet, jobbat érdemelne. De ezen te már nem fogsz tudni változtatni. Legfeljebb azzal vigasztalhatod, hogy a saját életedet megpróbálod másként élni.
2011. jún. 18. 19:33
 29/33 anonim ***** válasza:

14/L vagyok

tudni kell,hogy borzasztóan apás vagyok.régen kaptam tőle egy kazettát,azóta is csak azt vagyok hajlandó hallgatni.

amint elváltak a szüleim,odaköltözött hozzá egy ribanc,aki velem mindig csak kiabált,olyanokat mondott rám,hogy úristen...mindig úgy mentem haza,hogy otthon egy óráig sírtam,apám mégsem állt ki mellettem,sokszor üvöltött velem,elég gyakran változik a kedve,egyik percben mosolyog,másikban idegbeteg.Volt,hogy lekvaanyázott.Jah,mondtam már,hogy elég gyakran iszik?De mindig csak hétvégén..amikor megyek hozzá:/világ életemben így volt,mindig piásan láttam.amióta otthagyta azt a ribancot,kb. két hónapos barátnői voltak,amikor ők is ott voltak nála,meg én is,akkor minidig eljátszotta a mintaapukát..most is van egy barátnője,nevezzük csak Gizinek.Gizi bolond.szószerint.kiszámíthatatlan.apám is megmondta.Gizi messze lakik apámtól,és mivel 90% kedvezményes utazási kártyám van,azóta visz engem is Gizihez,csak mert akkor ő is 90%osan utazik.Jah,és még inkább le se szar.pl. egy fesztiválon voltunk.Apám odament a gumicukroshoz,hogy vegyen gumicukrot Gizinek,mert ő imádja..engem meg se kérdezett,hogy kérek-e,elvégre még csak egy gyerek vagyok,és már jó régóta nem vett nekem semmit se.

mostanában megint elkezdődött az,hogy minden héten sírok,miatta.elmondtam mindezt a drágalátos apámnak,hogy engem ez mennyire bánt,és mit kaptam?:hogy hogylehetek ilyen önző,és miért akarok a boldogsága útjába állni,meghogy ő most építi a kapcsolatát Gizivel,mert vele akarja leélni az életét.Én erre csak azt mondtam:és a mi kapcsolatunkon nem szeretnél javítani?vagy ez neked megfelel,hogy tönkreb@sztad a gyerekkorom,és hogy csak akkor vagyok neked jó,ha kell valami?erre mit mondott?:Ne zsaroljam.oks,feleltem,de majd megnézem,hogy ki ápol majd ha beteg leszel 30 év múlva,mert biztos,hogy Gizi már rég nem lesz meg,de azt lesheted,hogy majd én foglak vígasztalni..

apámban az a legrosszabb,hogy a két napos nőjei fontosabbak neki,mint én.Ezzel a csajjal elég komoly az ügy,hét közben is találkoznak,velem csak hétvégén,és kértem tőle EGYETLENEGY olyan hétvégét,amikor csak velem lesz.ennek már 3 hónapja.azóta sem volt meg ez a hétvége.

2011. jún. 20. 14:17
 30/33 anonim ***** válasza:
Rosszba vagytok még?
2015. máj. 17. 01:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!