Férfiak hogyan viselkedtek, mikor a munkahelyen vagytok?
Figyelt kérdés
Az érdekel konkrétabban, hogy a női munkatársakkal flörtölgeettek e és aztán a feleségeteknek otthon mégis savanyú képpel azt válaszoljátok erre a kérdésre, hogy mit gondolsz drágám, van nekem kedvem ilyesmire, mikor agyonra dolgozom magam!? azért kérdezem, mert még friss házasok vagyunk, nem régóta élünk együtt, és még nincs tapasztalatom a férfimesékben.2011. jún. 16. 16:05
21/22 anonim válasza:
Nem ertek meg egy-ket embert de komolyan.Egyesek olyan valaszokat adnak,h abbol erthetodik,h o is ilyeneken agyal csak megis ossza masnak az eszt.Mindenki nem egyforma es nem is lehet.Kulomben ez a kerdes ferfiaknak szolt.
22/22 A kérdező kommentje:
hát igen a kérdés férfiaknak szólt. Ja és én is dolgoztam már és olyan férfiak flörtölgettek, meg még tovább is mentek a flörtnél, akik házasok és gyerekük is van. Úgy hogy nem b...ogatom a kenyérkeresőket, csak megkérdeztem, hogyan szoktatok otthon hazudni. Ja és ahogy az egyik válaszoló mondta, nem elég ha megbízol, mert még eshetsz pofára, épp ezért jobb gyanakodni, mint aztán pofára esni. Én nem gyanakszom a páromra, csak kiváncsi vagyok milyen szövegekkel szoktak lódítani a pasik, hogy aztán ne legyek olyan naiv, hogy hirtelen pofára essek.
2011. jún. 17. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!