Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak hogyan viselkedtek,...

Férfiak hogyan viselkedtek, mikor a munkahelyen vagytok?

Figyelt kérdés
Az érdekel konkrétabban, hogy a női munkatársakkal flörtölgeettek e és aztán a feleségeteknek otthon mégis savanyú képpel azt válaszoljátok erre a kérdésre, hogy mit gondolsz drágám, van nekem kedvem ilyesmire, mikor agyonra dolgozom magam!? azért kérdezem, mert még friss házasok vagyunk, nem régóta élünk együtt, és még nincs tapasztalatom a férfimesékben.
2011. jún. 16. 16:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Fogadd meg a tanacsot! Meg idejeben hagyd abba ezt a paranoias gondolkodast, mert epp ettol szoktak a ferfiak megcsalni a feleseguket. Ne feltekenykedj, ne legyel ilyen, mert az ilyen hazassagok szoktak tonkre menni. Ha ismerned a ferjedet elegge, nem foglalkoznal ilyen balgasagokkal.
2011. jún. 16. 16:53
 12/22 anonim ***** válasza:
Az én férjemet folyton körüldongják a nők melóban. El is szokta mondani, hiszen nem titok, ráadásul ő nem viszonozza. Akkor szóltam csak, mikor az egyik csaj már munkaidőn kívül is hívogatta. Egyébként neki mondják el a problémáikat, ő a lelki szemetes láda odabent. A csajok meg odavannak, milyen kedves és megértő. Szokták is mondogatni, hogy "Ha nem lennél nős...". De az, szóval esélytelen a próbálkozás. :)
2011. jún. 16. 16:56
 13/22 anonim ***** válasza:

En is agyaltam ilyenek mig friss volt a hazzasagunk,miert ne.Nem is ertem azokat a valaszoltak amiket kaptal.

Persze,h erdekel mit csinal a ferjed...

Mikor a baba meg lesz,nem fogsz ilyesmiken gondolkodni.

2011. jún. 16. 16:57
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
16:56 Nevetseges amit irtal.
2011. jún. 16. 16:59
 15/22 A kérdező kommentje:
Igen férjhez mentem 20évesen, mert nem találtam más értelmét az életnek. a szüleim el váltak, apámmal meg az öcsémmel éltem akik nagyon elviselhetetlenül viselkedtek velem, meg mindentől tiltva voltam, de a párommal boldog vagyok és a melózáson kívül nem is lett volna más elfoglaltságom, otthon is voltam háziasszony meg diák, meg késöbb dolgoztam is. Na mindegy, kit érdekel mit gondolnak arrol, hogy férjhezmentem
2011. jún. 16. 17:04
 16/22 anonim ***** válasza:

*Igen férjhez mentem 20évesen, mert nem találtam más értelmét az életnek.

Hát látod, ez baj. Senki nem fog boldoggá tenni, ha te magad nem tudsz az lenni. Viszont leszívod a férjed energiáját, mert benned magadban nem keletkezik. Ezt hosszú távon senki nem viseli el.

Sürgősen találj magadnak örömforrást (de ne a férjed és a gyereked legyen), amiből tudsz adni másoknak.

2011. jún. 16. 17:14
 17/22 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért kell azt elemezni hogy hány évesen ment férjhez és miért. ez az ő dolga és azt hiszem ő ezzel boldog és kész.

A kérdésre sajnos nem tudom a választ, 1 igazi nagyobb munkahelyem volt, ott pár pasi volt, de egyik sem flörtölgetett a kollégákkal. Ez szerintem attól függ, milyen típus a pasi. Közvetlen a férjed nagyon? társaságban szokott kétértelmű megjegyzéseket tenni a nőknek? ha nem, akkor nem flörtölget. van aki nem ilyen. aztán van olyan aki csak szövegel, de nem is áll szándékában tovább lépni, mert csak poénkodni akar. Aztán van aki azért szövegel mert próbálkozik.

De azt hiszem ezt egy olyan pasi tudná megmondani aki flörtölgetős :)

2011. jún. 16. 17:41
 18/22 anonim ***** válasza:

"16:56 Nevetseges amit irtal."

Mert?

2011. jún. 16. 18:20
 19/22 TOMAtm ***** válasza:
100%

tipikus 'k*rvánráérekasszonyka' vagy.talán nem kéne ennyit agyalni,pláne b*szogatni nem kéne azt aki a kajáravalót keresi és valószínű a monya televan a munkahelyi sz*rságokkal,meg még teis tolod neki a hülyeségeidet.

ha ennyire ráérsz kezdj el nyelvet tanulni.

ja és igen,flörtölgetünk a csajokkal a munkahelyen,de ez igy van rendjén és ha befonod a szemöldököd is igy marad amíg világ a világ.

2011. jún. 16. 19:41
 20/22 anonim válasza:
100%

16:56

Azert nevetseges amit irtal,mert sokat ismerek hogy ennyire "megbizott a ferjeben"de megis pofara esett 10 ev utan is..En is imadom szerettem a ferjemet,es meg is bizzom benne.De nem 100%-ba.

2011. jún. 16. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!