Férfiak hogyan viselkedtek, mikor a munkahelyen vagytok?
En is agyaltam ilyenek mig friss volt a hazzasagunk,miert ne.Nem is ertem azokat a valaszoltak amiket kaptal.
Persze,h erdekel mit csinal a ferjed...
Mikor a baba meg lesz,nem fogsz ilyesmiken gondolkodni.
*Igen férjhez mentem 20évesen, mert nem találtam más értelmét az életnek.
Hát látod, ez baj. Senki nem fog boldoggá tenni, ha te magad nem tudsz az lenni. Viszont leszívod a férjed energiáját, mert benned magadban nem keletkezik. Ezt hosszú távon senki nem viseli el.
Sürgősen találj magadnak örömforrást (de ne a férjed és a gyereked legyen), amiből tudsz adni másoknak.
Nem tudom miért kell azt elemezni hogy hány évesen ment férjhez és miért. ez az ő dolga és azt hiszem ő ezzel boldog és kész.
A kérdésre sajnos nem tudom a választ, 1 igazi nagyobb munkahelyem volt, ott pár pasi volt, de egyik sem flörtölgetett a kollégákkal. Ez szerintem attól függ, milyen típus a pasi. Közvetlen a férjed nagyon? társaságban szokott kétértelmű megjegyzéseket tenni a nőknek? ha nem, akkor nem flörtölget. van aki nem ilyen. aztán van olyan aki csak szövegel, de nem is áll szándékában tovább lépni, mert csak poénkodni akar. Aztán van aki azért szövegel mert próbálkozik.
De azt hiszem ezt egy olyan pasi tudná megmondani aki flörtölgetős :)
"16:56 Nevetseges amit irtal."
Mert?
tipikus 'k*rvánráérekasszonyka' vagy.talán nem kéne ennyit agyalni,pláne b*szogatni nem kéne azt aki a kajáravalót keresi és valószínű a monya televan a munkahelyi sz*rságokkal,meg még teis tolod neki a hülyeségeidet.
ha ennyire ráérsz kezdj el nyelvet tanulni.
ja és igen,flörtölgetünk a csajokkal a munkahelyen,de ez igy van rendjén és ha befonod a szemöldököd is igy marad amíg világ a világ.
16:56
Azert nevetseges amit irtal,mert sokat ismerek hogy ennyire "megbizott a ferjeben"de megis pofara esett 10 ev utan is..En is imadom szerettem a ferjemet,es meg is bizzom benne.De nem 100%-ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!