Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondanátok arra a férjes...

Mit mondanátok arra a férjes asszonyra aki miniszoknyában, bugyi nélkül pucsít a villanyszerelőnek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 14:46
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nyoma sem volt vigyornak, esetleg rosszindalatú döbbenetnek, miközben mesélte. ÉS mivel mi boldog házaséletet élünk, és minden nap szeretkezünk, és nem ugyanabban a megszokott pózban meg helyen, szóval változatos és izgalmas az életünk, tudom hogy a férjem nem indul be egy ilyen ócska trükkre.
2011. jún. 16. 15:30
 42/61 anonim ***** válasza:
65%
vagy legalább hazaviszi a vágyait
2011. jún. 16. 15:34
 43/61 anonim ***** válasza:
100%
Hát, k*rvának nem k*rva, hisz -ez esetben legalábbis-, nem kapott pénzt a szexért. Igénytelennek és közönségesnek gondolnám. És talán boldogtalannak is, ha ilyen trükkhöz folyamodik, hogy ezzel elérjen valamit...
2011. jún. 16. 15:35
 44/61 anonim ***** válasza:
50%

Nem voltunk kíváncsiak a szexuális életetekre. Úgy tűnik mintha védekezni próbálnál.

De akármerre is tereled a szót: A férjed akkor is megnézte!

2011. jún. 16. 15:35
 45/61 anonim ***** válasza:
85%
Egy no, barmilyen no, akkor csinal ilyet egy ferfial, ha tudja hogy lehet, hogy kozonseg lesz neki.
2011. jún. 16. 15:37
 46/61 A kérdező kommentje:
Nem védem magam csak próbálom a valódi kérdésre terelni a figyelmet, nem az érdekel, hogy szerintetek mit gondolhat a férjrm ,mert azt tudom. a sexuális életünket ,meg azért dobtam be hogy akik csak azzal foglalkoznak hogy én milyen vagyok hogy ezt megkérdeztem, azok tudjonak töbet az esetről, és hátha akkor a KÉRDÉSRE válaszolnak, ha akarnak. mert tényleg tisztában vagyok akapcsolatunk minőségével, meg a férjemével és a magaméval is.
2011. jún. 16. 15:45
 47/61 anonim ***** válasza:
23%

Próbálod a valódi kérdésedre terelni a figyelmedet??? Az akarod olvasni, hogy valaki kiírja hogy QRVA?

Hát normális ember nem fogja. Inkább a férjedről irkálnék. Hogy mekkora egy balek. És nem azért mert nem húzta meg(de lehet hogy odavert neki) hanem azért mert egy nyápic alak. Nem férfi hanem papucs. Mit kel panaszkodni a feleségének?!

2011. jún. 16. 15:55
 48/61 anonim ***** válasza:
82%

"És nem azért mert nem húzta meg(de lehet hogy odavert neki) hanem azért mert egy nyápic alak. Nem férfi hanem papucs."

Úgy látom, te még sosem hallottál, vagy csak nem tapasztaltad a "hűséget". Van, aki szereti a feleségét, és nem csalja meg!

2011. jún. 16. 16:06
 49/61 anonim ***** válasza:
84%

Hát én 19 éves vagyok, egy átlagos lány. És úgy tűnik rendkívül naív is, mert ilyet elképzelni nem tudtam volna. Hogy egy nő bugyi nélkül legyen otthon mikor egy idegen van a lakásában?? Mi ez már? Még akkor sem lennék bugyi nélkül, ha a férjem van csak otthon nemhogy a szerelő.... pedig igazán nem vagyok konzervatív.

Bocsi, de szerintem is elég furcsa, hogy ez így felkeltette a férjed érdeklődését. Ha az én férjem lenne, tuti kicsaptam volna a balhét, hogy ilyenekkel foglalkozik...

Erről a nőről az a véleményem, hogy egy ritka olcsó, szánalmas, közönséges, buta r*banc.

És az, hogy 100% bejön neki a férjed.

2011. jún. 16. 16:08
 50/61 anonim ***** válasza:
10%
Ne félj, a férjed is kicsapja majd - néhányszor erre gondolva!
2011. jún. 16. 16:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.