Lánybúcsún kinek kell fizetnie a költségeket?
Unokatestvéremnek én szervezem a lánybúcsúját.
Egy hónap múlva lesz. Kérdezte Anyum is, hogy ugye nem én fogom fizetni az egészet, mire rögtön mondta bátyám, hogy a menyasszonyon kívül mindenki belead. Ezt én is így tudom, sőt, mikor unokatesómmal beszéltem arról, hogy kiket szeretne a család nőtagjain kívül ott látni, megadta a számokat, és mondta, hogy várják a lányok a hívásomat, hogy megbeszéljük az anyagiakat, stb.
Tehát a lányoknak is úgy mondta, hogy elosztjuk a költségeket, ő is ezen a véleményen van.
Ma felhívtam az egyik leányzót, hogy akkor mégis hogyan, mikor beszéljük meg a részleteket, mert még soha nem találkoztunk és arra gondoltam, hogy akkor felhívom az összes kolléganőjét és megbeszélünk egy időpontot, amikor mindenki ráér és megbeszéljük a dolgokat.
Mikor mondtam, hogy
"Arra gondoltam, hogy akkor hétvégén találkozzunk, megbeszélni a részleteket, pl, hogy ki milyen feladatra, programra gondolt, meg hogy ki mennyit szán rá."
akkor tök fura lett a hangja, azt vettem le belőle, hogy ő abszolút úgy gondolta, hogy én fizetem az egészet. 17en leszünk, szerintem senki nem fog belehalni 3000 forintba.
Szerintetek hogy megy ez? A lányok dobják össze a menyasszonynak vagy az fizet aki szervezi? Én tudom rosszul? Mert a családomban mindenkinek evidens, hogy közösen fizetünk.
Utolsó előtti!
Kitaláltam elég sok mindent, utánanéztem, és elég feladatot, programot összeírtam, csak arra gondoltam, hogy velük is megbeszélem...
Irdbele ameghívóba:
ekkor és itt,a program ez, és a költség kb fejenként 3000 Ft.
akinek van még ötlete, ajánlhat programot.
és kész
" Kitaláltam elég sok mindent, utánanéztem, és elég feladatot, programot összeírtam, csak arra gondoltam, hogy velük is megbeszélem..."
Nézd..Én nem vagyok egy szervező típus,de imádok mulatni.Amikor engem meghívtak egy lánybúcsúba,és jött nekem a szervező,hogy beszéljük meg,mert ezt és ezt gondolta ki,én csak annyit mondtam neki,hogy
Bízom a szervezésében,és biztos jól fogjuk magunkat érezni,Csak mondja meg mennyit kell fizetni.Megmondta,oda adtam a pénzt,és mentünk bulizni..A szervezés nem érdekelt.Hozzá kell tennem,hogy nagyon jól csinálta,nem volt csalódás.
Én is azt mondom amit az egyik válaszadó írt.Felhívod a lányokat,elmondod mit gondoltál ki,mi lesz a program,és megmondod,hogy ennyibe kerül.Ha valaki nem fizet előre,annak megmondod hogy nincs a meghívottak listáján.
Rendben. Végülis igazatok van, én vállaltam a szervezést, akinek nem tetszik, kimarad. :)
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!