Mért jó az ha nem mutatjuk ki mennyire fáj a szakítás?
Én sosem akartam tudni, hogy mi van az exemmel szakítás után X nappal, hogy mit érez ill., ők se akarták tudni rólam .. valahogy ez szerintem érthető.
Két ember azért szakít, mert nem működik a kapcsolat. Független, hogy már nem szerelmes az illető vagy más játszik közre.
Minek kínozzam szegény embert, ő minek kínozzon engem ???
Véleményem, döntésem akkor sem fog változni, bármit csinál/tesz!
Ha igazán szerettél valakit, van rengeteg élményetek, képtelenségnek tartom, hogy ne érdekelje a másikat, mi történik az exxel.
Ha nem érdekli, akkor nagyon meggyűlölhette valahol valamiért, és ha olyankor a másik meg azért sem keresi, "büszkeségből" akkor az még olaj is a tűzre.
Vannak emberek, akik képtelenek a szeretetre, mert túl sokat kaptak gyermekkorukban, és ez terhessé vált nekik.
Az ilyeneknek inkább az alkalmi, nem komoly kapcsolatok lennének a legjobbak.
Volt egy párom, kidobott, mert kiderült, majdnem megcsaltam(ő azt hitte, tényleg megtettem) hiába könyörögtem magam vissza, próbáltam mindenféle vicces dologgal visszahódítani őt, nagyon kegyetlen módon visszautasított, még a rendőrséggel is fenyegetőzött. Na ő evvel utáltatta meg magát velem, később ő akart már tőlem valamit, de én utasítottam vissza, hogy soha többet nem akarom látni...
Felhívnám,vagy írnék üzenetet de mindenki azt mondja,h ne tedd!!Tarts ki!!Hátha esetleg lelkifurdalása lesz ez miatt?
Kitartok, mert bár a teljes igazságot nem tudom miért is nem hív,egy beszélgetést még szeretnék,hogy én is tovább tudjak lépni!!
Magaddal szúrsz ki. Ha udvarias lesz és nem annyira elutasító, akkor reménykedni fogsz, így még tovább tart a gyógyulás.
Én pl ezért nem kerestem az exeket, hogy magammal ne babráljak ki.
Azért mert ha beszélsz vele akkor belelovallod magad és a végén megalázkodsz.
Meg amúgyis ha valakivel szakítasz és fáj, azt nem azzal a valakivel szokás kibeszélni. Utána meg amúgysincs semmi kötelessége veled.
Viszont az más ha valami lezáratlan. Pl azt én sem tűrném, hogy magyarázat nélkül csak úgy otthagyjanak. Jogod van tudni.
mert ne röhögjön rajtam, és ne örüljön magának, h most hogy kitolt velem!
erősnek kell maradni, és megmutatni neki, hogy nélküle sem áll meg az élet. ha esendő vagy, akkor kevesebb az esély, hogy visszamegy. viszont ha úgy csinálsz, mintha nem érdekelne, akkor elkezdi fúrni a kíváncsiság, és foglalkozni fog veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!