Ki milyen egyszerű ovi jelet tud?
Olyanra lenne szükségem amit kishúgom könnyedén le tud rajzolni,most kezdi az ovit és szinte minden jel foglalt már.
Köszi előre is.
Banyyyeg tényleg a szivárványt szereti is legalább :)
Nah holnap átmegyek és ha szeretné akkor az lesz a jele :)
Köszönöm mindenkinek,de azért még nyugodtan jöhetnek :)
FAGYI - háromgombócos
az enyém ez volt
szerettem
Nekem dobókocka volt a jelem, úgy örököltem a két idősebb testvéremtől. Utáltam!
Anyukám anno azért választotta, mert könnyű hímezni.
Másodikos koromig nem tudtam kockát rajzolni, de amint megtanultam, már nem kellett.
nekem szilva volt. a másik oviban meg gomba, azt valamiért utáltam. a szilva menőbb :D
arra emlékszem csak, hogy rárajzolták a szilvát minden rajzomra.
Nekem locsolókanna volt -.-... mert később mentem az oviba, és akkor már a helyes kis lányos dolgok, mint a körte, levélke stb. már foglaltak voltak. Akkoriban nagy trauma volt ez nekem (kb. egy hétig :P :P :P)...
Egyébként nem olvastam még végig, szval bocsi, ha olyat írok, ami már meg volt említve: körte, levél, alma, szőlő, gyertya, katica (ha le tudja rajzolni, persze), fagyi, cseresznye, virág, napocska, hold, csillag...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!