Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki milyen egyszerű ovi jelet tud?

Ki milyen egyszerű ovi jelet tud?

Figyelt kérdés

Olyanra lenne szükségem amit kishúgom könnyedén le tud rajzolni,most kezdi az ovit és szinte minden jel foglalt már.

Köszi előre is.

2011. jún. 15. 22:06
1 2 3 4
 11/40 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:

Szívecske, nyaklánc, kifli, süni, stb. Bár ez utóbbit ha bele kell rajzolni/varrni mindenbe, akkor az ember a sokadik után az összes sünt kiírtaná a világból.

Nézz szét itt:

[link]

2011. jún. 15. 22:11
 12/40 anonim ***** válasza:
79%
Cseresznye, virág, cserepes virág, csiga, szemüveg, esernyő, napocska, hold, csillag, felhő
2011. jún. 15. 22:12
 13/40 A kérdező kommentje:

Nemtudom miért pont nekik kell lerajzolni,anno nekem se kelett,hanem segítettek.

De ez az ovi amúgy is furcsa mert anyám lánya lehetne az óvónénike (tőlem pár évvek ha idősebb) és igen anyuka nem tegeződhetünk és a gyerek se velünk :O :O :O

Nah Én meg csak lestem.

2011. jún. 15. 22:12
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
autó, tv, szék, villa, bögre.. De megpróbálhatnátok azt, hogy rajzoltattok a gyerekkel és az alapján választotok. Hátha van valami, amiről nem is tudtok, hogy tudja
2011. jún. 15. 22:16
 15/40 anonim ***** válasza:
92%

Aztán mi lesz, ha nem tudja a gyerkőc lerajzolni a jelét, megbukik?

:)

Azért van a pedagógus, hogy megtanítsa egy csomó dologra!

Az én jelem az oviban a boriték volt: egy téglalap két átlóval. Akkoriban még nem volt alkoholos filc, anyám mindenebe belehímezte láncöltéssel! :)

2011. jún. 15. 22:17
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

Nekem elösször ház volt aztán katicabogát. A hugomnak nap,az öcsémnek labda. Én sem emlékszem arra hogy valaha is le kellett volna rajzolnom,ha jól emlékszem rajta volt a tárgyakon amik az enyémek voltak és csak fel kellett ismerni.

Nagyon sok féle jel lehet, az egyik hozzászóló már le írt párat. Én is azokat tudnám mondani, viszont arra figyelj oda hogy olyan jelet válassz amit a gyerek felismer.

2011. jún. 15. 22:18
 17/40 anonim ***** válasza:
85%
Vagy tanítsátok meg neki lerajzolni a keresztneve kezdőbetűjét, ha nem túl bonyolult. Halál büszke lesz a kiscsaj, hogy neki ilyen komoly jele van.:)
 18/40 anonim ***** válasza:
79%
lufi? :D egy karika, és egy vonal :D
 19/40 anonim ***** válasza:
76%

hóember, seprű, katica, hold, napocska, kifli, zsák, fa, bokor, felhő, virág, szék

Ezek közül talán lesz olyan, ami még nincs a csoportban és tetszik a huginak...

20/40 A kérdező kommentje:

Nemtudom,de ezek a mai óvónők nemigaZán ismerik itt nállunk a türelmet,meg az odafigyelést se.

Már tavaly kezdte volna az ovit csak nem tudott beilleszkedni.

Nah akkor láttam érdekes dolgokat akedves pedagógusok részéről.

2011. jún. 15. 22:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!