Ki milyen egyszerű ovi jelet tud?
Olyanra lenne szükségem amit kishúgom könnyedén le tud rajzolni,most kezdi az ovit és szinte minden jel foglalt már.
Köszi előre is.
Nekem virág volt a jelem,azt könnyű volt lerajzolni! :)
25/N
De mégis milyen jelek voltak és mi maradt?
Nálnuk csiga a nagyobb kifli a kisebb jele. De volt fésű, perec is.
Naná hogy nem tegeződhetnek a gyerekek a nevelőkkel - ez nem is értem miért probléma. A szülőkkel meg kellemetlen leht -minddel úgysem tegeződnének, a kivételezés meg kellemetlen helyzeteket tudna teremteni.
Lerajzolnia azért kell tudnia, hogy ha valamit készítenek, akkor a neve helyett azzal jelezze hogy az az ő műve. Nem Picasso-i művet várnak el, csak legyen felismerhető, ezért nem bonyolultak eleve az óvodai jelek
Nekem kiscsibe volt a jelem, gond nélkül le tudtam rajzolni, szóval hacsak nem mákdarálót vagy mikrochipet akarnak a kislánynak adni, szerintem ne aggódj:)
Lehet még gomb (egy karika, benne 4 pötty), gyertya, ceruza, olló, vonalzó, teáskanna, szivárvány, boszorkánysüveg, seprű, villa, kanál, falevél, felhő, zokni, sapka, akármi, szinte mindenhez lehet egyszerű rajzot készíteni.
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:26
Nálunk a nevelők szokták egy tollal rárajzolni a gyerekek jelét a műveikre!
Laringoszkóp :))) Amúgy tényleg egyszerű lerajzolni.
Nekem szemüveg volt, tkp két karika, középen egy vonal összeköti, a két szára meg két görbe végű vonal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!