Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki milyen egyszerű ovi jelet tud?

Ki milyen egyszerű ovi jelet tud?

Figyelt kérdés

Olyanra lenne szükségem amit kishúgom könnyedén le tud rajzolni,most kezdi az ovit és szinte minden jel foglalt már.

Köszi előre is.

2011. jún. 15. 22:06
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
Én még a mai napig nem tudok normális autót rajzolni oldal nézetből! Szóval ennyit erről. Legyen a jele katica vagy napocska vagy holdacska vagy egy egyszerű kis pontocska és ha valaki megkérdezi mi az akkor bármit mondhat, csak hozzá kell tennie, hogy "de túl pici"
2011. jún. 15. 22:20
 22/40 anonim ***** válasza:
100%

Nekem virág volt a jelem,azt könnyű volt lerajzolni! :)

25/N

2011. jún. 15. 22:20
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
Az én jelem gyöngyvirág volt. :D Azt hiszem ez elég egyedi, még sose hallottam senkitől, hogy ez lett volna a jele.
2011. jún. 15. 22:24
 24/40 anonim ***** válasza:
100%

De mégis milyen jelek voltak és mi maradt?

Nálnuk csiga a nagyobb kifli a kisebb jele. De volt fésű, perec is.

2011. jún. 15. 22:25
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fésű volt, szerintem egyszerű. :D
2011. jún. 15. 22:26
 26/40 anonim ***** válasza:
100%

Naná hogy nem tegeződhetnek a gyerekek a nevelőkkel - ez nem is értem miért probléma. A szülőkkel meg kellemetlen leht -minddel úgysem tegeződnének, a kivételezés meg kellemetlen helyzeteket tudna teremteni.

Lerajzolnia azért kell tudnia, hogy ha valamit készítenek, akkor a neve helyett azzal jelezze hogy az az ő műve. Nem Picasso-i művet várnak el, csak legyen felismerhető, ezért nem bonyolultak eleve az óvodai jelek

2011. jún. 15. 22:26
 27/40 anonim ***** válasza:
100%
nekem cseresznye volt könnyű lerajzolni két piros pont meg a zöld szára :D
2011. jún. 15. 22:29
 28/40 anonim ***** válasza:
85%

Nekem kiscsibe volt a jelem, gond nélkül le tudtam rajzolni, szóval hacsak nem mákdarálót vagy mikrochipet akarnak a kislánynak adni, szerintem ne aggódj:)

Lehet még gomb (egy karika, benne 4 pötty), gyertya, ceruza, olló, vonalzó, teáskanna, szivárvány, boszorkánysüveg, seprű, villa, kanál, falevél, felhő, zokni, sapka, akármi, szinte mindenhez lehet egyszerű rajzot készíteni.

2011. jún. 15. 22:40
 29/40 anonim ***** válasza:
76%

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:26

Nálunk a nevelők szokták egy tollal rárajzolni a gyerekek jelét a műveikre!

2011. jún. 15. 22:48
 30/40 anonim ***** válasza:
52%

Laringoszkóp :))) Amúgy tényleg egyszerű lerajzolni.

Nekem szemüveg volt, tkp két karika, középen egy vonal összeköti, a két szára meg két görbe végű vonal.

2011. jún. 15. 22:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!