Van itt olyan anyuka-no? Akit nagyon megvisel ha a ferje elutazik mondjuk 6 napra 1500 km-re?
Még a gyerek miatt se igazán érteném meg. Emlékszem és mesélték is, hogy gyakran elutazott valamelyik szülőm 3-7 napra továbbképzésre vagy külföldre munka miatt.
Piciként persze sírtam, amikor este nem ért haza, aki elment, de az otthon maradó szülő elmagyarázta, hogy anya/apa most fontos dolgot csinál és jól érzi magát, este fog telefonálni és még jobban fogsz te is örülni, amikor hazajön (majd megmutatták a naptárat).
Két szipákolós elmenetel után 2-3 évesen felfogtam, hogy nem hagytak el, csak elmentek és majd visszajönnek, addig is ott a másik szülő. Bőven elég volt, hogy este felhívtak, elmondták hány nap múlva jönnek, szeretnek, hiányzom, aludjak jól. Vígan eljátszottam az otthon maradt szülővel, néha hazaváró ajándékot is csináltunk, amivel rettentő jól lekötötték a figyelmemet és nem szomorú, hanem izgatott voltam, hogy milyen lesz a fogadtatása.
Emiatt gondolom úgy, hogy ha nekem lesz gyerekem, megfelelő tálalással neki se lesz lelki törés, ha akár én, akár az apja néhány napra elmegy máshová.
Szegény :( én azért sajnálom:( de kell egy kis egyedüllét is.
Én is imádom a férjem, de tavaly 1,5 hétre kimentem csak húgommal Spanyolországba, 1 hetet meg anyámmal Parádfürdöre.
Hiányzott a férjem nagyon persze, de kellett kicsit külön is lennünk. Pedig alapvetöen én is nagyon érzékeny vagyok...
Nem tudom, hol laksz, meg a tesód hol, de magyar ékezetek nélküli a klaviatúrád. Ez két dolgot jelenthet: A tesód és te is külföldön éltek, mert írod, hogy nem tudtad meglátogatni, CSAK MERT dolgozol-akkor nem csoda, ha ki van borulva, amirt külhonban még egyedül is marad.
A másik variáció, hogy kitaláltad az egészet, esetleg még szavazol is magadra.
Ami Irakot illeti-szintén nincs ékezet- az Öbölháború óta nem hallottam arról, hogy magyar katonát küldtek volna oda-de ha igaz, akkor az épp 20 éve volt.
Ha objektíven szemléljük a problémát: ki miért ítél el valakit, ha akonkrét körülményket illetően ilyen felszínesen van informálva? Ez érdekelne leginkább, nem a piros kéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!