Szerintetek igazam volt? Rövid
A párommal ma beszélgettünk és amúgy is féltékeny vagyok az exére, de ma volt egy beszólása amiből én megbizonyosodtam, hogy érez még iránta valamit.
A lány egy gazdagabb pasi miatt hagyta ott, valahogy ez szóba került és erre azt mondta, hogy "Ezért egyszer ugyis kapni fog"
Innen egyből lejött, mert ha valakit nem szeretek, nem foglalkozok vele.
Szerintetek?
Ez azért elég naiv és nem átgondolt kijelentés, hogy
"mert ha valakit nem szeretek, nem foglalkozok vele". Ez nem ilyen egyszerű.
Szerintem pont azzal foglalkozik az ember, ami rosszul esett neki.
Én pl. nagyon sokat foglalkozom a férjem családjával, kifejezetten anyósommal és a sógornőmmel. Ott tettek keresztbe, ahol csak tudtak, de azon a sunyi, férfiak számára észrevehetetlen módon. Nagyon fáj a viselkedésük, sokat gondolkodom rajta, hogy miért ilyenek velem, vajon mivel érdemeltem ki ezt, stb.
És elhiheted, nem azért, mert annyira de annyira szeretném őket.
Nyilván nem húzható ez minden emberi kapcsolatra, te!
Itt nem anyósról meg sógorról van szó, hanem valakiről, akit szeretek, és elvileg VÁLASZTOTTAN VELE szeretnék élni. Te más élethelyzetről írsz, az a te problémád, neked nem is tanácsolnám, hogy nyald ki a feneküket és simogasd őket minden este :D
Ha idézel, pontosan idézz különben is.
Majd mindjárt jön valaki és az is betámad, hogy miért mondom, hogy dobja vissza kenyérrel a hülye szomszédja támadásait :D
Ember!
Pontosan idéztem, különben is:)
És de, az ilyen dolgok ráhúzhatók minden emberi kapcsolatra. Szerintem.
De továbbiakban is az a véleményem, hogy az még nem jelenti azt,hogy a kérdező pasija odáig van az exért, mert szerencsétlen véleményt mert formálni róla.
Nekem is van véleményem egy-két múltbéli kapcsolatomról, az adott emberkéről, de ez még nem jelenti azt, hogy a férjemet-fiamat hátrahagyva rohannék folytatni egy régi viszonyt, mert ne adj isten nyilatkozom az illetőről.
Persze szerintem minden nőt zavar a párjának a múltja, de könyörgöm, a múltja tetté azzá az emberré, akit most szeretünk, nem? és el kell tudni fogadni őt ezzel a múlttal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!