A húgom feljelentéssel fenyegeti a szüleinket. Mit tehetnénk?
A családommal élek még, dohányzom. A húgom 13 éves, nemrég rajtakaptam, hogy lopkod a cigimből, sminkemből. Ezt tesók közt lerendeztük. Aztán nekiállt a pénzem is eltünedezni (65ezret keresek, 20at adok anyukámméknak, 15 a lakás előtakarékossági, a maradék pedig a nyaralásra fog elmenni a párommal)
Mindíg az apróból hiányzik 100-200asok.
Anyukám nemrég szólt, hogy nála is tünedezik. Ekkor kitálaltam, hogy a húgomra gyanakszom.
Mikor bementünk a szobájába, undorító bűz csapott meg minket. A szekrényét kinyitottuk, egy vízipipa borulhatott bele, és az összes téli cucca megpenészesedett.
Ja és egy munkatársam szúólt, hogy a hugicám vastagon kikenve cigit kunyerált a Fő téren.
Mikor hazaért, kapott anyukámtól két nagy pofont.
Ezt sérelmezi, bár szerintem nagyon megérdemelte!
A feljelentését alá is kell támasztania. Szakembert nehezen fog tudni megtéveszteni. Másrészt a pofonnak nyoma nem szokott maradni, így látleletet se tud vetetni.
Blöfföl szerintem.
Még két pofon.
Hihetetlen, hogy a mai gyerekek mit képzelnek magukról.
Nem mellesleg valamit elrontott anyukátok a nevelésekor sajnos, de még menthető.
Senki nem fogja komolyan venni a feljelentését.
(Mellesleg a pofont megérdemelte.)
Anyud közölje, hogy akkor menjen, jelentse fel.
Aztán lehet vigyorogni, ha bekerül egy gyerekotthonba, biztos sokkal jobb lesz neki. És örülhet, ha ott naponta két pofonnal megússza.
A gyereknek meg nem csak joga van, hanem KÖTELESSÉGE is.
Először azzal indíthat a rendőröknél, hogy lopott, dohányzik, a vízipipával gondolom nem rózsát füstölt el, és még ki tudja, mit művel, ami illegális, a szexet beleértve.
Nehogy azt higgye, hogy pont arra érnek rá a rendőrök, hogy minden hisztis kis tiniku.rva után rohangáljanak, hogy ki csapta őket szájba, amúgy meg közölni fogják, hogy megérdemelte.
Én visszafenyegetném egy másik perrel. Ugyanis ha nem tudja bizonyítani, akkor ő is perelhető ezzel-azzal (legalábbis más ügyben ez így szokott lenni)...Persze ilyet senki sem tesz a gyerekével, de most a ráijesztés lenne a hatásos, ami elvenné a kedvét a pereskedéstől.
Aztán ja, még két maflás.
Komolyra fordítva: nincs az a bíróság, aki ezért akár egy hunyorításra is büntetné a szülőket. A pofonnak története is volt, annak meg talán tanúi is. A bíróság mindenkit meghallgat, a húgodnak szüksége lenne a sztori mellé tanúkra is, akik mellette bizonyítanak.
Sajnálatos, nagyon sajnálatos :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!