Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek változni fog?...

Szerintetek változni fog? Vagy ne csapjam be magam!

Figyelt kérdés

Párom nagyon sokat dolgozik! 2 szabadnapjából egyik az enyém, másikat egyedül tölti, hobbijának él azt csinál amihez kedve van. (Persze nélkülem)

Azt mondja neki kell néha, hogy egyedül legyen és ha összeköltözünk minden más lesz. Néha csak egyedül szeretne pihengetni, majd ha én is dolgozok megtudom milyen. (Most végeztem egyetemen, munkát keresek)

És szerinte tul sok időm van gondolkodni és ezért érzem ezt. De heti 1 nap a párommal, nekem kevés.

Ilyenkor mindig azt mondja szervezzek programokat a barátnőimmel...de én vele szeretnék lenni. Nála meg azt érzem mintha börtön lenne neki ez a kapcsolat.

Azt mondja még élvezi a szabadságát, jó néha egyedül lenni később ugyis mindig együtt leszünk.

Nem értem miért gondolkodik így. És én most szeretnék vele lenni nem később és később se leszünk mindig együtt!

Mit gondoltok erről?

2011. jún. 14. 14:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

nálunk ez volt a helyzet

ugyanez kb

egyszer csak bekattant és elhagyott, mondván nem kész még ilyen komoly kapcsolatra

ha felnőtt volna a feladathoz akkor velem akart volna lenni többször, remélem nálatok nem ez a helyzet

2011. jún. 14. 15:26
 12/12 anonim ***** válasza:
És mégis mit mond? Mikor lesz az az összeköltözés? Mert a majd, az elég tág fogalom, és ilyenre nem biztos, hogy lehet építeni. Persze biztos változni fog, amikor majd te is dolgozol, de egy nap? Ez kevés. Ha elég, akkor mindent megkap ez alatt az egy nap alatt, amit ő szeretne, és többre nem is vágyik. Ezt te tudod. lehet, hogy állnak fel kapcsolatok erről a pontról, és jó lesz, de én elég kicsinek látom ezt az esélyt, valamint amit az előző írt, hogy még nem kész egy komoly kapcsolatra.
2011. jún. 14. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!