Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek változni fog?...

Szerintetek változni fog? Vagy ne csapjam be magam!

Figyelt kérdés

Párom nagyon sokat dolgozik! 2 szabadnapjából egyik az enyém, másikat egyedül tölti, hobbijának él azt csinál amihez kedve van. (Persze nélkülem)

Azt mondja neki kell néha, hogy egyedül legyen és ha összeköltözünk minden más lesz. Néha csak egyedül szeretne pihengetni, majd ha én is dolgozok megtudom milyen. (Most végeztem egyetemen, munkát keresek)

És szerinte tul sok időm van gondolkodni és ezért érzem ezt. De heti 1 nap a párommal, nekem kevés.

Ilyenkor mindig azt mondja szervezzek programokat a barátnőimmel...de én vele szeretnék lenni. Nála meg azt érzem mintha börtön lenne neki ez a kapcsolat.

Azt mondja még élvezi a szabadságát, jó néha egyedül lenni később ugyis mindig együtt leszünk.

Nem értem miért gondolkodik így. És én most szeretnék vele lenni nem később és később se leszünk mindig együtt!

Mit gondoltok erről?

2011. jún. 14. 14:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%

megis mi az a hobbi amit csinal?

Durva,heti 1nap?miota eltek igy?

2011. jún. 14. 14:48
 2/12 anonim ***** válasza:
És elmondta,hogy mi a hobbija és miért nélküled kell űznie?Ez az érdekes,hogy erre te nem hinném,hogy kaptál magyarázatot.Kérdezgess tőle!
2011. jún. 14. 14:49
 3/12 anonim ***** válasza:

A mi kapcsolatunk 16 éve működik így. Mindkettőnknek "jár" egy kis szabadság a másik nélkül. Az elején is így volt, most is így van, pedig már gyerekünk is van. :)

Nem szabad megfojtani a másikat... Viszont megértelek, mert ti még az elején vagytok, fiatalok vagytok, és másképp érzel. Ha összeköltöztök, akkor majd te is fogod érezni, hogy jó lenne egy nap csak a barátnőkkel, vagy egyedül, vagy az anyukádékkal... Ez normális emberi reakció, én ezért biztos nem hagynám el a páromat, hogy így gondolkodik.

2011. jún. 14. 14:50
 4/12 anonim ***** válasza:

Meg fog változni minden, ha neked is lesz munkád.

Én is untam magam egyedül, amíg munkát kerestem, és mikor a férjem egyedül akart lenni, összedőlt bennem a világ.

Most, hogy dolgozom, már én is vágyom az egyedüllétre.

Mi a hobbyja? Nem tudsz csatlakozni?

2011. jún. 14. 14:54
 5/12 A kérdező kommentje:

Nekem is kell az, hogy néha egyedül legyek. És nem folytom meg. Rátelepedni se akarok.

Focizik, vagy csak egész nap fekszik a laptop elött vagy haverokkal találkozik. Mindig kitalál valamit.

És ezzel nem is lenne gondom értem hogy mindenkinek kell egy kis magány. Azzal van bajom, hogy nekem heti 1 nap jár.

2011. jún. 14. 14:54
 6/12 anonim ***** válasza:
Párommal mi tervezzük az összeköltözést, és most is vannak dolgai, amit szeret csinálni és mondta hogy ha összeköltözünk is így lesz. Hát ez van, én nem panaszkodom mert mi majdnem minden nap találkozunk és együtt alszunk, így azt a pár dolgot elviselem, ha majd együtt lakunk és mást csinál én legalább ott lehetek vele, nem taszít el. Ez így elég fura, hogy nélküled érzi csak jól magát, miközben amúgy is keveset találkoztok.
2011. jún. 14. 14:55
 7/12 anonim ***** válasza:

Azt hiszem a heti egy nap igen kevés, és nem csak azért érzi ezt, mert fiatal a kapcsolata.

Az én párom épp az elején szeretett volna velem lenni a legtöbbet, és persze én is vele. nehogy már az elején úgy induljon a kapcsolat, hogy inkább legyél a barátnőiddel, mert később úgyis sokat leszünk együtt...

Lehet, hogy ő alapvetően ilyen, és ha együtt éltek majd, akkor is így fog viselkedni, de ez nem tudhatod előre.

2011. jún. 14. 14:57
 8/12 anonim ***** válasza:
kevés igen,de ha belegondolsz abba,h ő öt napot gürizik,akkor rájössz,h a szabadideje felét veled tölti. Szerintem is igaza van,ha összeköltöztök,akkor melo után is együtt lesztek,és fel sem fog tűnni,h egy héten egy napot mással akar foglalkozni.
2011. jún. 14. 15:02
 9/12 anonim ***** válasza:

Ez kicsit magamra emlékeztet. Mielőtt megismertem a mostani páromat, én is szerettem sokat egyedül lenni, bár én nem hivatkoztam semmire, egyszerűen csak jól esett a magány. Az előző kapcsolatomnak részben ezért lett vége, mert a fiú többször, több időre akart velem lenni (pedig mi nem heti egyszer találkoztunk.)

Szóval megismertem a páromat, és már őt is automatikusan rá akartam állítani erre. Ő azt mondta, h ez neki kevés, de majd összeszokunk (ezért is szeretem, hogy nagyon türelmes :)

Szóval ahogy egyre szerelmesebb lettem, annál több időt akartam vele tölteni, és ekkor jöttem rá, hogy igazából azért nem igényeltem korábban annyi együtt töltött időt, mert nem szerettem kellőképpen a másikat. Most már minden bajom van, ha egy- két nap nem találkozunk. (Bár szerencsére közel lakunk egymáshoz, így adottak a feltételek, hogy munka/ suli után ha többre nem is, de fél órára találkozzunk)

Ezzel nem azt mondom, hogy a párod nem szeret, mert a pasik másképp működnek, mint mi, de tényleg fura, h nem igényli a társaságodat.

20/L

2011. jún. 14. 15:07
 10/12 anonim ***** válasza:

Hát én meg nem biztos, hogy összeköltöznék azzal az emberrel, akiből heti 1 napot kapok, mert alig ismerem. Nekem kevés lenne ahhoz, hogy össze szeressek költözni. Ráadásul amikor együtt van a kérdező a pasijával, akkor sem érzi tökélynek, sőt, inkább -mint írja- úgy érzi, hogy teher a srác nyakán.

Ha nem érzem ugyanazt az odaadást a másik féltől, akkor nem nagyon akarnék belevágni közös tervekbe, szerintem más fronton is összeakad majd a bajusz később.

Természetesen ha házasság és gyerek nem jár az összeköltözéssel, akkor jobb előbb belevágni, mint később, derüljön ki hamar, hogy mennyire vagytok közös hullámhosszon.

Az én kedvesem minden szabadidejét velem szereti tölteni, nem csak a szabadidejének a felét. És én is dettó. A hobbijaink vagy a vágyott szabadidős tevékenységek közösek, ebből a szempontból szerencsések vagyunk.

2011. jún. 14. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!